Σε οργανωτικούς ρυθμούς κινείται το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, με τα τοπικά στελέχη του κόμματος να πραγματοποιούν την Πέμπτη συνάντηση στη Βέροια, ενόψει της παρουσίας και της ομιλίας του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην «Ελιά», στο πλαίσιο της λειτουργίας της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται τόσο στην οργανωτική προετοιμασία για την παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ όσο και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών παρεμβάσεων σε τοπικό επίπεδο.
Στη Βέροια βρέθηκε και η αδελφή του Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρία, η οποία παραβρέθηκε στη συνάντηση των στελεχών.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην κινητοποίηση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ από την Ημαθία για την ομιλία του προέδρου στη Θεσσαλονίκη, αλλά η συζήτηση δεν περιορίστηκε στη ΔΕΘ. Στο τραπέζι τέθηκε και η ενίσχυση της παρουσίας του κόμματος στην τοπική κοινωνία, με δράσεις και παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα.
Η συγκρότηση και ενεργοποίηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα δείχνει παράλληλα ότι οι τοπικές οργανώσεις εισέρχονται σταδιακά σε προεκλογική ετοιμότητα, ανεξάρτητα από τον χρόνο κατά τον οποίο θα στηθούν οι κάλπες, με στόχο την καλύτερη οργάνωση των δυνάμεων του κόμματος και την εντονότερη παρουσία του στην Ημαθία.
Μετά την σύσκεψη τα μέλη του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκαν στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του δήμου Βέροιας.
















