Η Βέροια γνώρισε φιλική ήττα με 0-1 από τον Αστέρα Αγίου Νικολάου, στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιγνατίδης στο 75’ με πέναλτι. Δύο λεπτά νωρίτερα, στο 73’, η Βέροια είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όμως ο Μπουόλι αστόχησε σε πέναλτι.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν ακόμη δύο σημαντικές στιγμές. Στο 35’ ο Λέκα, μετά από κάθετη του Ψάλτη, πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ σε κενή εστία, ενώ στο 85’ ο Ντόγος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον γκολκίπερ του Αστέρα.
Ανησυχία προκάλεσαν οι τραυματισμοί των Γκάρα, που αποχώρησε με διάστρεμμα, και Αλεξιάδη, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Διαιτησία: Λούρης (Ταϊλαχίδης – Θεοδώρου).
ΒΕΡΟΙΑ (Ανέστης Αργυρίου): Γκάρας, Λούπας, Τασιόπουλος, Κουκόλης, Νικολάκης, Ζε Εσόνο, Ψάλτης, Αχλιώπας, Λέκα, Ιωάννου, Μπουόλι.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τσανασίδης, Αλεξιάδης, Καρατόλιος, Κεχαγιάς, Ντόγος.
















