Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση πολίτη, ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του το Νοσοκομείο Νάουσας, λόγω προβλήματος υγείας του πατέρα τους, και περιέγραψε με ιδιαίτερα θετικά λόγια την εμπειρία τους.
«Σήμερα μαζί με τη σύζυγό μου νιώσαμε πολίτες μιας χώρας που πραγματικά έχει αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της προς όφελος του πολίτη. Η σημερινή εικόνα μάς θύμισε ιδιωτική κλινική και όχι κρατικό νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ίδια ανάρτηση ο πολίτης στάθηκε στην άμεση εξυπηρέτηση, την ευγένεια, το χαμόγελο και την ενημέρωση που έλαβαν από τους εργαζομένους του νοσοκομείου.
Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό υποδοχής των επειγόντων περιστατικών και των εξωτερικών ιατρείων, τους θεράποντες γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Κάτω από την ανάρτηση ακολούθησε και δεύτερο θετικό σχόλιο, από πολίτη που είχε επισκεφθεί πρόσφατα τα εξωτερικά ιατρεία για αλλεργικό πρόβλημα.
Ο ίδιος περιέγραψε την καλή εικόνα που συνάντησε στους χώρους του νοσοκομείου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και στο ηλεκτρονικό σύστημα σειράς προτεραιότητας.
Όπως ανέφερε, στην αίθουσα αναμονής υπάρχει ηλεκτρονικός πίνακας που ενημερώνει τους ασθενείς για τη σειρά εξυπηρέτησης και τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής. Παράλληλα, συνεχάρη το νοσηλευτικό προσωπικό για την ευγένεια και τη συμπεριφορά του.
Η παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη έφερε στο προσκήνιο τις συγκεκριμένες μαρτυρίες, οι οποίες αποτυπώνουν την ικανοποίηση δύο πολιτών από την προσωπική τους εμπειρία στο Νοσοκομείο Νάουσας.
Αυτό είναι το ΕΣΥ για το οποίο έχουμε δουλέψει τόσο πολύ: https://t.co/OeLrJZenzm
Σήμερα μαζί με την σύζυγό μου νιώσαμε πολίτες μιας χώρας που πραγματικά έχει αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της προς όφελος του πολίτη. Η σημερινή εικόνα μας θύμισε ιδιωτική κλινική και όχι κρατικό νοσοκομείο. Μιλάμε για το ΓΝ Νάουσας,μας έκανε μεγάλη εντύπωση η άμεση εξυπηρέτηση,η ευγένεια,το χαμόγελο,η ενημέρωση,όλων των εργαζομένων,σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας μας. Να ευχαριστήσουμε θερμά αρχικά το προσωπικό στο γραφείο υποδοχής των επειγόντων περιστατικών στα εξωτερικά ιατρεία,τους θεράποντες ιατρούς,το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την διοίκηση του παραπάνω νοσοκομείου.»
Δείτε και το σχόλιο από κάτω:
«Φιλε μου τις προάλλες πηγα στα εξωτερικά για κάποια αλλεργία,έπαθα πλάκα απο καθαριότητα με ηλεκτρονική σειρά προτεριότητας αίθουσα αναμονής με ηλεκτρονικό πίνακα που δειχνει ποιος εξυπηρετείται,και να αναγράφει σε π λεπτά ο επόμενος.Το νοσιλευτικό προσωπικό με ευγένια,με χαμόγελο.Συγχαρητήρια σε όλους.»
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 21, 2026















