Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε το Ασφαλιστικό Γραφείο του Δημήτρη Μαργαριτόπουλου στην Βέροια.
Η επιχείρηση, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία της χώρας, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, εγκαταστάθηκε σε ένα σύγχρονο τετραώροφο κτίριο στο κέντρο της πόλης επί της Μαλακούση 14, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.
Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Γραφείου, με την παρουσία τον εργαζόμενων, συνεργατών, συγγενών και φίλων του Δημήτρη και της συζύγου του Χριστίνας.
Ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Συνόλας, από την ενορία του Πολιούχου της πόλης μας, τέλεσε τον αγιασμό κι ευλόγησε τους χώρους των γραφείων.
Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον Δημήτρη και την Χριστίνα «Καλές Δουλειές», απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα από τον μπουφέ και δροσερό κρασί και ξεναγήθηκαν στους χώρους των γραφείων.
Να σημειώσουμε πως πέρα από τα γραφεία των εργαζομένων και του ιδιοκτήτη, ο ένας όροφος είναι εξοπλισμένος με τηλεφωνικό κέντρο για να καλύψει πέρα από κάθε ανάγκη σας σε ασφάλεια οχήματος, υγείας, πυρός, αστικής ευθύνης κ.α., αλλά και τις ανάγκες σε ρεύμα και τηλεφωνία.
Δημήτρη και Χριστίνα ο «Πληροφοριοδότης» σας εύχεται «Καλές Δουλειές»!
Ασφαλιστικό γραφείο ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Σταθερό: 213 027 8279
Κινητό / Viber: 6948824079
Κινητό : 6989770096
Για μη εργάσιμες ημέρες και ώρες και επείγουσας ανάγκης καλέστε στο: 6977668384
https://margaritopoulos.com
info@margaritopoulos.com














