ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ MD,MSc, PhD(C), FEBU Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Διεύθυνση: Εληάς 6 (1ος όροφος)
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331 300259
Κινητό: 6970692856
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρείτε μας στο Facebook: 
 ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ

 

ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ MD,MSc, PhD(C), FEBU

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ

Ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κόλβατζης Μερκούριος ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του ιδιωτικού του ιατρείου, σε κεντρικό σημείο της Βέροιας, επί της Εληάς 6 (1ος όροφος).

Ο Ιατρός πραγματοποίησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, ενώ συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδικότητας της Ουρολογίας στην Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Εξειδικεύθηκε στη Ρομποτική Χειρουργική στο παγκοσμίου φήμης κέντρο “St Antonius Krankenhaus” στη Γερμανία όπου απέκτησε ταυτόχρονα την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής κατόπιν εξετάσεων.

Παράλληλα μετεκπαιδεύτηκε στην Ενδοουρολογία, Λαπαροσκοπικής Χειρουργική και Χειρουργική Λιθίασης και Προστάτη με Laser στην Ουρολογική Κλινική του Hospital Tenon στο Παρίσι η οποία ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, υπό την άμεση καθοδήγηση του παγκοσμίου φήμης καθηγητή Olivier Traxer, όπου διετέλεσε εξάμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (fellowship).

Ο Ιατρός είναι υποψήφιος διδάκτωρ της ιατρικής σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος διετούς μεταπτυχιακού με τίτλο «Κλινική και Χειρουργική Ανατομία (Εφαρμοσμένη Ανατομία)» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Απέκτησε τον τίτλο του “Fellow of the European Board of Urology” (Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ουρολογίας)(FEBU) κατόπιν εξετάσεων.

Επιπλέον, είναι επιστημονικός Συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης στο ΓΝ Παπαγεωργίου.

Ο Ιατρός υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

Το επιστημονικό του έργο είναι αξιόλογο και διεθνούς κύρους. Έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό εργασιών οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε διεθνώς αναγνωρισμένα και έγκριτα περιοδικά (Journal of Endourology, World Journal of Urology κτλπ).

Έκανε πολλές ελεύθερες ανακοινώσεις στο εξωτερικό σε συνέδρια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Έχει επιλεχθεί κριτικός (reviewer) εργασιών – μελετών παγκοσμίου κλάσης, ως αναγνώριση της συμμετοχής του σε πολλές πολυκεντρικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα.

Έχει υπάρξει εκπαιδευτής των φοιτητών ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βασικά θέματα χειρουργικής (π.χ. συρραφή χειρουργικού τραύματος κτλπ).

Σήμερα, συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση ειδικευομένων ουρολόγων και φοιτητών της Β’ Ουρολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της:

  • Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας
  • Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος
  • Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU)
  • Αμερικάνικης Ουρολογικής Εταιρείας (AUA)
  • Société Internationale d'Urologie (SIU)
  • Endourological Society

«Εμπνευσμένος από την εκπαίδευση μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο ιατρείο μου», αναφέρει ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος Μερκούριος Κόλβατζης.

 

Εξειδικευθείς στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Λιθίασης και στη Ρομποτική Ογκολογία

 ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ

 

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε το ιατρείο σε μεγαλύτερη ανάλυση!

 ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ

ΚΟΛΒΑΤΖΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ MD,MSc, PhD(C), FEBU

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Εληάς 6 (1ος όροφος), Βέροια
Τηλ. 2331 300259
Κιν. 6970692856
E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.