tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ξυλουργούς και κρεοπώλες συναντήθηκε ο Μπαρτζώκας

Με στελέχη των ΔΣ του Σωματείου Τεχνιτών Ξυλουργών Βέροιας και τη Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, προκειμένου να αφουγκραστεί προβλήματα των κλάδων τους, αλλά και να συζητήσουν τις προοπτικές του μέλλοντος.

Παρόντες στις συναντήσεις από την πλευρά του Σωματείου Τεχνιτών Ξυλουργών ήταν ο Πρόεδρος, κ. Απόσογλου Γιώργος, ο Ταμίας, κ. Κρεμλίδης Σάββας, ο Αντιπρόσωπος Τοπικής Ομοσπονδίας, κ. Γεωργόπουλος Γιώργος, καθώς και ο Αντιπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, κ. Μάρτος Γιώργος.

Αντίστοιχα, από την πλευρά της Συντεχνίας Κρεοπωλών, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Κακαφίκας Νικόλαος, ο Ά αντιπρόεδρος, κ. Μπάκανος Ευάγγελος, ο Γραμματέας, κ. Δημούλας Γεώργιος και το Μέλος, κ. Τάκη Χαρούλα.

Ο Βουλευτής είχε μια λεπτομερή κουβέντα μαζί τους, η οποία επικεντρώθηκε στα δεδομένα της τρέχουσας συγκυρίας, εστιάζοντας στους οικονομικούς κλυδωνισμούς που προκαλεί η ενεργειακή αύξηση και ο πληθωρισμός. Ακούστηκαν οι προτάσεις των εκπροσώπων των κλάδων, τόσο για το μίγμα των εποπτικών παρεμβάσεων όσο και για τις απαραίτητες ενέργειες στη φορολογική, ασφαλιστική και οικονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί, είτε σε βραχυπρόθεσμο είτε σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους διαχρονικά, στηρίζοντας κάθε αίτημα που προωθεί την οικονομική ευημερία του κλάδου τους αλλά και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους.

20220411 180026

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69