Logo

Ευθεία επίθεση Κώστα Ασλάνογλου σε Άγγελο Τόλκα (βίντεο)

Με σκληρές εκφράσεις σχολίασε την μετακίνηση Τόλκα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία Κώστας Ασλάνογλου. Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια και πριν την ομιλία της Εύας Καϊλή.

Ο κ. Ασλάνογλου τον χαρακτήρισε υπουργό μιας χρήσης και πρόσθεσε ότι πίσω από τέτοιες προοδευτικές συμμαχίες κρύβονται συμμορίες τυχοδιωκτών. Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ είπε ότι "ο Τόλκας δεν θα πρέπει να προκαλεί ούτε την μνήμη μας ούτε την γνώση των γεγονότων". Μάλιστα τον προκάλεσε να θέσει υποψηφιότητα στην Ημαθία και πρόσθεσε ότι εκεί θα ακουστούν αυτά που πρέπει για την πορεία του.

"Στην Ημαθία θα είμαστε δεύτερο κόμμα, πίσω από τη ΝΔ. Εμείς είμαστε το ανάχωμα στην ακροδεξιά" σημείωσε κλείνοντας ο κ. Ασλάνογλου.

Λίγο νωρίτερα, στην συνέντευξη τύπου, ο κ. Ασλάνογλου είπε για Τόλκα: "Δεν βγήκε ανακοίνωση επειδή μας κάλυψε η γενική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ γι αυτό το γεγονός. Σε τοπικό επίπεδο, η οργάνωσή μας απαλλάχτηκε από ένα βάρος. Καλό αέρα στα πανιά του, τον καλούμε να είναι υποψήφιος στην Ημαθία. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα γιουχάρουμε κανέναν. Για να διακωμωδίσουμε αυτή την αθλιότητα, λέμε «σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb