Logo

Οι αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την εικόνα και την αξία της κατοικίας σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι λεπτομέρειες συμβάλλουν κατά πολύ στη συνολική εικόνα ενός σπιτιού. Στην περίπτωση που σκέφτεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το σπίτι σας, υπάρχουν αναμφίβολα τρόποι ώστε να αλλάξετε κάποια χαρακτηριστικά του που θα το αναβαθμίσουν αισθητά. Οπωσδήποτε οι αλλαγές αυτές προτείνονται και για εσάς που θέλετε να αλλάξετε την εικόνα του σπιτιού σας χωρίς μεγάλες αλλαγές σε αυτό. Ας δούμε πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.

Όσον αφορά στο καθιστικό, το οποίο είναι ένα βασικό δωμάτιο του σπιτιού σας και περνάτε μεγάλο μέρος της ημέρας σας εκεί, ένας τρόπος ώστε να το αλλάξετε ριζικά είναι να φτιάξετε έναν τοίχο με επένδυση από μικρά τούβλα. Σίγουρα η αλλαγή αυτή θα δείχνει το χώρο σας πολύ πιο ενδιαφέρον και θα του χαρίσει στυλ. Η τεχνοτροπία αυτή προτείνεται εξίσου εύκολα και για άλλους χώρους του σπιτιού, όπως η κουζίνα, το υπνοδωμάτιό σας ή το γραφείο σας.

Με την κουζίνα να αποτελεί ακόμα έναν σημαντικό χώρο για το κάθε σπίτι, υπάρχουν πολλές επιλογές για εσάς που θέλετε η ανακαίνιση κατοικίας σας να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανέξοδα, αλλά με ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε έναν παραδοσιακό νεροχύτη, ο οποίος θα έχει ένα παλιό στυλ όμως μπορεί να είναι αρκετά μοντέρνος και λειτουργικός. Ακόμα, με μία επένδυση όπως η ταπετσαρία, μπορείτε να δώσετε στο χώρο τη κουζίνας σας έναν ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτήρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά ορθογώνια πλακάκια τα οποία τοποθετούνται κάθετα ή διαγώνια στους τοίχους και είναι πολύ μοντέρνα. Εάν δεν έχετε πρόβλημα να ξοδέψετε κάτι παραπάνω, θα σας προτείνω σίγουρα τους πάγκους από γρανίτη ή χαλαζία, τα οποία είναι μοντέρνα και διαχρονικά υλικά και θα αναβαθμίσουν την εικόνα του χώρου αυτού. Μία ακόμα συμβουλή σχετικά με το χώρο της κουζίνας σας είναι να τοποθετήσετε ντουλάπια με πλαίσιο. Τα τελευταία έχουν πολύ ιδιαίτερο στυλ και χωρίς να προσπαθήσετε επιπλέον με στοιχεία διακόσμησης, θα έχετε αποκτήσει μία πολύ πρωτότυπη κουζίνα.

Όσον αφορά στο μπάνιο σας, μπορείτε να τοποθετήσετε γυάλινη ντουζιέρα αντί της κλασικής, που σίγουρα θα δώσει μία μοντέρνα και πολυτελή εικόνα σε αυτό. Για επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας, μπορείτε να τοποθετήσετε ενδοδαπέδια θέρμανση, ώστε να μην ξανακρυώσετε περπατώντας ξυπόλητοι.

Τα κρεμαστά φωτιστικά αποτελούν μεγάλη τάση το τελευταίο διάστημα, και δεν έχετε παρά να τα υιοθετήσετε για ένα διαφορετικό και μοντέρνο αποτέλεσμα στο καθιστικό ή στην τραπεζαρία σας. Θα βρείτε σίγουρα πολλές επιλογές, από φωτιστικά που κρέμονται από σχοινιά ή πιο μίνιμαλ όπως αυτά που κρέμονται από σύρμα, για κάθε γούστο.

Μία τελευταία συμβουλή που θα σας δώσω είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία και στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας, τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε υιοθετώντας ένα πιο μοντέρνο στυλ, όπως είναι οι συρόμενες.

Άρθρο από Ανακαίνιση σπιτιού Dynamicgroup

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb