tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

iRepair Βέροιας: Επισκευές κινητών έως και -75%

Η iRepair είναι η πρωτοπόρος εταιρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. Από το 2007 προσφέρουμε στους πελάτες μας επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Πλέον έχει 41 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στην Βέροια θα μας βρείτε Ιπποκράτους 34.

Η iRepair λειτουργεί ως κεντρικό σημείο παράδοσης smartphone για εξουσιοδοτημένες επισκευές, μέσω συνεργατών μας. Τόσο για το διάστημα που σε καλύπτει η εγγύηση του κινητού, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του, φροντίζουμε το κινητό σου να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση.

Επισκευές με 50% έως 75% έκπτωση

Όταν μία συσκευή σπάει ή χαλάει, πολλές φορές χρειάζεται παραπάνω από μια επισκευή. Στα iRepair πιστεύουμε πως εφόσον πραγματοποιούμε μια επισκευή στη συσκευή σου και την ανοίγουμε, οι επιπλέον επισκευές δεν πρέπει να χρεώνονται στο πλήρες κόστος. Για αυτό προσφέρουμε έκπτωση 50% σε κάθε δεύτερη επισκευή και 75% για όλες τις επιπλέον επισκευές!

Πώς λειτουργεί

Πληρώνεις την πρώτη επισκευή κανονικά, και δίνουμε 50% έκπτωση στη δεύτερη επισκευή, και 75% έκπτωση για κάθε επιπλέον επισκευή.

Επίσης προσφέρουμε και 20% έκπτωση στην επισκευή μιας δεύτερης συσκευής, εάν έχεις παραπάνω από μία συσκευές που χρειάζονται επισκευή. Η έκπτωση εξαρτάται από το ανταλλακτικό ή ανταλλακτικά που χρειάζονται αντικατάσταση.

*Η προτεραιότητα των επισκευών γίνεται βάσει κόστους, από την ακριβότερη στη φθηνότερη. Για παράδειγμα, για ένα κινητό, ως πρώτη επισκευή υπολογίζεται η αλλαγή οθόνης που είναι πάντοτε η ακριβότερη και έπειτα οι υπόλοιπες, όπως είναι η αλλαγή μπαταρίας. 

 irepair logo

iRepair Βέροια

Ιπποκράτους 34, Βέροια

Τηλέφωνο: 2 331 331 331

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.irepair.gr

facebook: iRepair Veria

instagram: irepair_veria

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69