tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

iRepair Premium: Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Όποια κι αν είναι η επιχείρηση σου, η ανάγκη είναι πάντα ίδια. Να μένεις συνέχεια ΟΝ.

Στην iRepair προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι εταιρικοί μας πελάτες απολαμβάνουν ειδικά προνόμια, όπως μειωμένες τιμές για τις επισκευές τους, αποκλειστικό εταιρικό αντιπρόσωπο και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τους. Με πάνω από 150 εξειδικευμένους τεχνικούς πανελλαδικά, είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

irepair data

H επιχείρηση σε πρώτο πλάνο

Τα smartphone, tablet και laptop έχουν γίνει σημαντικά εργαλεία για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δυστυχώς, κάποιες φορές σπάνε, χαλάνε ή δεν λειτουργούν σωστά. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με μία συσκευή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον αποκλειστικό εταιρικό σας αντιπρόσωπο. Εκείνος θα σας καθοδηγήσει για την ολοκλήρωση της επισκευής σας, εύκολα και γρήγορα. Αφήστε σε εμάς την διαδικασία της επισκευής και αφήνουμε εσάς να επικεντρωθείτε ελεύθερα στην επιχείρηση σας. 

Διευκόλυνση

Είμαστε μια μεγάλη επιχείρηση και καταλαβαίνουμε την σημασία της σωστής λειτουργίας όλων των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να επισκευαστούν άμεσα σε περίπτωση προβλήματος. Έχουμε προνοήσει οι υπηρεσίες μας να διεκπεραιώνονται όσο πιο απλά γίνεται και να προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες της επιχείρησης σας. 

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

Η επισκευή μια συσκευής είναι σαφώς πιό οικονομική από την αντικατάσταση της. Επιλέγοντας να επισκευάσετε μια συσκευή μειώνετε τον προυπολογισμό της επιχείρησης σας για την αγορά νέων ή εφεδρικών συσκευών. Εφόσον οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται σε λιγότερο από 20 λεπτά, οι υπάλληλοι σας δεν θα χρειαστεί να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν την δουλειά τους. Με αυτό το τρόπο εξοικονομείτε εκτός από χρήματα και πολύτιμο χρόνο!

iRepair Premium

Τι περιλαμβάνει το πακέτο εταιρικών πελατών:

  • Μειωμένες τιμές ανάλογες με τον αριθμό επισκευών κάθε μήνα

  • Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση

  • Αποκλειστικό εταιρικό αντιπρόσωπο

  • Δωρεάν διάγνωση συσκευής

  • Εφ΄όρου ζωής εγγύηση στις περισσότερες επισκευές

  • Έκπτωση σε όλους τους υπαλλήλους της επιχείρησης σας

  • Δωρεάν αποστολή μέσω courier για smartphone και tablet

Το κατάστημα iRepair Βέροιας σε περιμένει για να σε ενημερώσει αναλυτικά για τα προνόμια που μπορεί να κερδίσει σήμερα η επιχείρηση σου.

irepair logo

iRepair Βέροια

Ιπποκράτους 34, Βέροια

Τηλέφωνο: 2 331 331 331

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.irepair.gr

facebook: iRepair Veria

instagram: irepair_veria

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69