Logo

Σαρωτικό το πέρασμα της καταιγίδας από την Ημαθία - Δεν πρόλαβε να πάει σπίτι του και έχασε την ζωή του ηλικιωμένος

Μεγάλες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή αλλά και σε ακίνητα προκάλεσε το μπουρίνι που ξέσπασε την Τετάρτη το βράδυ στην Ημαθία. Όπως μας αναφέρουν αναγνώστες, στον κάμπο της Ενότητας Αποστόλου Παύλου, ο αέρας και το χαλάζι προκάλεσαν μεγάλες ζημίες σε κτήματα και σπίτια.

Στη Νικομήδεια ηλικιωμένος βρέθηκε στον δρόμο την ώρα που εκδηλώθηκε το μπουρίνι δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του για να προφυλαχθεί (έφυγε από το καφενείο για το σπίτι) και έχασε την ζωή του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός προήλθε από παθολογικά αίτια κι όχι από κάποιο χτύπημα.

Ζημιές προκλήθηκαν και στην Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον αέρα ξηλώθηκε δένδρο στην Μ. Αλεξάνδρου ενώ σε πολλά σημεία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Στην Πατρίδα δέντρο καταπλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ. Πτώση δένδρου σημειώθηκε και έξω από το Λαζοχώρι.

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της καταιγίδας και από τον κάμπο του δήμου Αλεξάνδρειας ενώ ζημιές έγιναν και μέσα στο αστικό κέντρο. Στο Βρυσάκι έπεσαν 3 δέντρα στον δρόμο ενώ στην Αλεξάνδρεια δένδρο έπεσε πάνω στο Ειδικό Σχολείο αλλά και στο κέντρο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ.

alexandria dendro

Πεσμένα δένδρα στον δρόμο υπάρχουν και έξω από τον Σταυρό, προς το Μακροχώρι.

Πολύ χαλάζι έπεσε και στην περιοχήν της Ειρηνούπολης. Μεγάλος πλάτανος ξηλώθηκε στον Πολυπλάτανο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Σε διάφορα σημεία της Ημαθίας, υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb