Logo

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα γραφεία του διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας – Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος».

Στα πλαίσια των εορτών, ο Σύλλογος πραγματοποιεί κάθε χρόνο ‘τσιμπούσι’, με νόστιμα γλυκά κι αλμυρά εδέσματα, για τους φίλους και τα μέλη του, κι ανταλλάσσει ευχές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάλαντα που έψαλαν τα μέλη του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου Βέροιας «Μονόγραμμα», ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν κι αντάλλαξαν ευχές.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρίνα Ψωμιάδου έστειλε το μήνυμα της ελπίδας, λέγοντας ότι καρκίνος δεν σημαίνει θάνατος, ενώ τόνισε την σημασία της πρόληψης. Τέλος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

Εκεί συναντήσαμε εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, του στρατού, συλλόγων – φορέων του τόπου μας.

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊντζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Ηλίας Τσιφλίδης, η πρόεδρος Γεωργία Φωστηροπούλου και μέλη του Έρασμου, η αντιπρόεδρος του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού Κατερίνα Γαλλίκα, μέλη του ΚΕΜΑΕΔ, ο Υποδιοικητής κι ο εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων της Ι Μεραρχίας Πεζικού, εκπρόσωποι του Κέντρου Υγείας Βέροιας, μέλη του Μονογράμματος, μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, μέλη του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας κ.α.

View this gallery on Flickr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb