Logo

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών (βίντεο και φωτογραφίες)

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών. Στον τελικό, επικράτησε το ΠΑΟΚ με 3-0 και πήρε το πρώτο κύπελλο παίζοντας τελικό μετά από 14 χρόνια. Η ομάδα των Τρικάλων δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο. Δεν κινδύνευσε καθόλου από τον ΠΑΟΚ, σημείωσε τρία γκολ και είχε άλλες 2-3 κλασσικές ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένος αλλά τα Τρίκαλα είχαν τις ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ. Στο 43' ο Πετκάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασίστ του Κίτσα, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Κίτσας είχε κεφαλιά λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα σημείωσαν νωρίς το δεύτερο τους τέρμα και καθάρισαν το ματς. Μετά από κόρνερ του Κουκουράκη, ο Παρσόπουλος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 2-0. 

Στο 65' τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 όταν ο Ζαχαριουδάκης πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά, μετά από πάσα του Κίτσα. 

Στο 85' έγινε το 3-0. Μετά από λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα, ο Κίτσας έκλεψε την μπάλα, πέρασε τον τερματοφύλακα κι πλάσαρε στο άδειο τέρμα.

Στο 88' ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία να μειώσει. Ο Κούκλας μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Καστανιώτης) Αργυρόπουλος, Πετκάκης, Τσουλχάη, Συμπεθέρης, Κίτσας Λ. (67' Τσιότρας), Κιρκιλιανίδης (73' Ποτουρίδης), Ζαχαριουδάκης (80' Βλάχος), Παρσόπουλος, Πατσιαβούρας (46' Καπετάνος), Κίτσας Γ.

ΠΑΟΚ: (Κινγκ) Ευαγγελόπουλος, Μπεκτάς, Αθανασιάδης, Κούκλας Α. (80' Χαρισούδης), Μπουκλάς, Φωτιάδης (50' Πετράι), Πατατούκας, Κίτσας Θ (86' Κούκλας), Αργυρόπουλος, Καραντουλαμάς (46' Καρατάσιος)

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

{jlex}flickr:72157694481631605{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb