Logo

Στέψη πρωταθλητή στην Ειρηνούπολη - Μάχες επιβίωσης σε Ζερβοχώρι, Βαρβάρες, Σκυλίτσι

varvares irinoupoli4

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το απόγευμα, 5μμ, το πρωτάθλημα στην Α1. Στην Ειρηνούπολη θα έχουμε την "στέψη" της φετινής πρωταθλήτριας ομάδας σε ένα αδιάφορα βαθμολογικά ματς με το Ροδοχώρι. Εκεί που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι σε Ζερβοχώρι, Βαρβάρες και Σκυλίτσι όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας, ποια θα περιμένει τα μπαράζ και ποια θα σωθεί οριστικά. 

Στο Ζερβοχώρι, η τοπική ομάδα βρίσκεται δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και υποδέχεται τον Αχιλλέα. Το Ζερβοχώρι θέλει νίκη ή ισοπαλία για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Η ομάδα του Ζερβοχωρίου έχει κερδίσει φέτος δυο φορές την Αγία Βαρβάρα οπότε και στην ισοβαθμία μαζί της έχει το πλεονέκτημα.

Στις Βαρβάρες η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τη Νάουσα. Οι Βαρβάρες θέλουν μόνο νίκη για να μην κινδυνεύσουν με απευθείας υποβιβασμό (αν κερδίσει το Σκυλίτσι) και ελπίζουν να χάσει το Ζερβοχώρι για να σωθούν. Αν δεν κερδίσει το Ζερβοχώρι οι Βαρβάρες θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει στα μπαράζ του πρωταθλητή και θα ελπίζουν σε σωτηρία μόνο αν η Ειρηνούπολη ανέβει στην Γ' Εθνική. Αν η Ειρηνούπολη δεν ανέβει κατηγορία, οι Βαρβάρες υποβιβάζονται. Οι Βαρβάρες σε ισοβαθμία με το Σκυλίτσι έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων και σε περίπτωση που μείνουν στην ισοπαλία με τη Νάουσα, αποφεύγουν τον απευθείας υποβιβασμό.

Τέλος, στο Σκυλίτσι, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Κουλούρα. Το Σκυλίτσι χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Αγίας Βαρβάρας για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να περιμένει τα μπαράζ του πρωταθλητή.

Το πρόγραμμα

Χαρίεσσα – Διαβατός
Σκυλίτσι – Κουλούρα
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Μέση
Κλειδί – Τρίκαλα
Καψόχωρα – Μελίκη
Βαρβάρες – Νάουσα
Ζερβοχώρι – Αχιλλέας Ν.
Ειρηνούπολη – Ροδοχώρι

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb