Logo

Έχασε η Βέροια αλλά έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης

Την ήττα με 23-27 γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία η Βέροια από την Χάντμπολ Γκρατς, για τον 3ο γύρο του Challenge Cup Γυναικών, ωστόσο παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και το Σάββατο, στο δεύτερο ματς θα προσπαθήσει για την ανατροπή.

Οι Βεροιώτισσες ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι αυστριακές παίκτριες εξασφάλισαν το 11-16 και πήγαν στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα των 5 τερμάτων. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ γρήγορος με τις δύο ομάδες να σημειώνουν πολλές επιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια 2017 μπήκε πιο συγκεντρωμένη και με σταθερά «πατήματα» σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να «ροκανίσει» την διαφορά. Οι δυνατές άμυνες από την Ελληνική ομάδα και οι καταλυτικής σημασίας επεμβάσεις της Σφαρ Μπασμά βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε… απόσταση αναπνοής.

Η γηπεδούχος ομάδα ωστόσο κατάφερε να ανακτήσει πάλι διαφορά και να φτάσει στην νίκη.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης: Sami Kinnari και Johan Skogberg από την Φιλανδία

Βέροια 2017: Ανθίτση 3, Κόβιτς 2, Δελησάββα, Γεωργιάδου, Τζούρισιτς 2, Καραχαρίση 2, Καραμπατζάκη, Μάστακα 5, Πιτούλια, Σφάρ, Τιλαβερίδου, Τσαουσίδου, Τσιτλακίδου, Βασιλειάδου 9

HIB Handball Graz: Άλμπεκ 11, Μπάμπιτς 3, Μπάτζριτς, Νταβίντοβιτς Λ., Νταβίντοβιτς Ν. Γκόριουπ, Γκούπερ, Χέρζογκ, Κρέν , Μάτζστροβιτς , Νίκολιτς 3, Ρίνερ 2, Σχβειχόφερ , Σκέρλακ 4, Σπάλτ 4, Βάλαντ

Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 2/3 – 4/4, Κίτρινες Κάρτες: 3-1

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb