Φανέλα, ομάδα και στόχους παρουσίασε ο Φίλιππος (φωτογραφίες, βίντεο)

Την παρουσίαση της ομάδας, της φανέλας και των στόχων της νέας σεζόν στην Α2 πραγματοποίησε ο Φίλιππος. Συνηθίζει κάθε χρόνο, η Βεροιώτικη ομάδα έκανε την παρουσίαση, αυτή την φορά στο ξενοδοχείο Μακεδονία. Για την φετινή προσπάθεια μίλησαν ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Στεργίου, ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας και ο συνεργάτης του Χρήστος Μπλατσιώτης και οι από τους παίκτες οι Βάλλιος, Σουτζόπουλος (στο βίντεο οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών). 

Η είδηση είναι ότι στα διοικητικά επέστρεψε ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης. Αμέσως μετά οι παίκτες έλαβαν τις φανέλες τους και ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

Ο επικεφαλής της διοίκησης Ηλίας Λαζός σημείωσε ότι αν η ομάδα συνεχίσει να αλλάζει κατηγορία, ας είναι του χρόνου στην Α1. Σημείωσε ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι το καλοκαίρι έπαιζε ο Φίλιππος το μπαράζ, ότι θα επιστρέψει στην Α2. Παρότι, το κάλεσμα στον Φίλιππο για την Α2 ήρθε αργά, ο Ηλίας Λαζός είπε ότι η ομάδα ήταν έτοιμη επειδή είχε αποφασιστεί ο περσινός κορμός να παραμείνει και φέτος, είτε στην Β' εθνική είτε στην Α2. Ο κ. Λαζός είπε ακόμη ότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει ομάδα της Βέροιας στην Α2, ότι υπάρχει πίστη στο έμψυχο υλικό και ότι ο Φίλιππος δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν και θα δίνει μάχη κάθε Σάββατο και θα προσφέρει ωραίο θέαμα.

Ο Γιάννης Στεργίου είπε ότι η ομάδα χάρηκε την περσινή χρονιά και υπάρχει περηφάνια που φέτος συμμετέχει στην Α2 και είναι μέσα στις καλύτερες 32 ομάδες της χώρας. Σημείωσε ότι πέρσι οι χορηγοί ήταν 50 και φέτος αυξήθηκαν στους 57 ενώ ο στόχος των εισιτηρίων διαρκείας είναι να φτάσουν φέτος τα 300. Πρόσθεσε ότι ο κόσμος αγοράζοντας ένα διαρκείας έχει την ευκαιρία με λιγότερο από 3,5 ευρώ ανά αγώνα να παρακολουθεί αγώνα Α2. Ο κ. Στεργίου παρουσίασε τους χορηγούς ενώ άφησε και αιχμή για τον δήμο λέγοντας ότι αδιανόητο παραμονές του πρώτου παιχνιδιού να υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας υπογράμμισε ότι πέρσι η ομάδα με πίστη, κόπο και μένοντας προσηλωμένη κατάφερε να φτάσει στα μπαράζ και τώρα να βρίσκεται στην Α2. Για φέτος, ο Φίλιππος χρειάζεται υπομονή, σύμφωνα με τον κ. Γκίμα. "Δεν βάζω στόχο. Θα είμαι χαρούμενος αν μείνουμε στην Α2 αλλά μπορούμε να πάμε και καλύτερα" είπε ο προπονητής του Φιλίππου και υποστήριξε ότι η Βέροια πρέπει να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο μέσα στην πόλη. 

Ο Χρήστος Μπλατσιώτης, δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που η ομάδα επέστρεψε στην Α2 και στόχος της ομάδας είναι τα καταφέρει και σε αυτή την κατηγορία.

Από τους παίκτες, ο Βάλλιος δήλωσε ότι η ομάδα κάθε Σάββατο θα δίνει το 100% και θα παλεύει στο γήπεδο ενώ για την κατηγορία σημείωσε ότι είναι δύσκολη και χρειάζεται υπομονή. Ο Σουτζόπουλος από την πλευρά του είπε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά και επειδή απουσιάζει η εμπειρία χρειάζεται η ομάδα να παραμείνει ενωμένη σαν οικογένεια.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση από την ζωντανή μετάδοση

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

View this gallery on Flickr