tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:

Την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.
 
Την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.
 
Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.
 
Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στη συνέχεια λιτανευτικώς θα μεταβεί στην Πλατεία Ελιάς, όπου θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως και έπειτα θα επιστρέψει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας, όπου θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.
 
Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.
 
Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.
 
Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βεροίας.
 
Την Τρίτη της Διακαινησίμου 7 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μονοσπίτων για την εορτή των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Τιμοθέου και Μαύρας.
 
Την Τρίτη της Διακαινησίμου 7 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 8 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Νησέλι.
 
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 8 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση: «Μάνα, το θείο δώρο στον άνθρωπο», την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας σε συνεργασία με άλλους φορείς.
 
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Πολυπλατάνου.
 
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά Βεροίας.
 
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά Βεροίας για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Μετά τη θεία Λειτουργία θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό στη φιάλη της Μονής.
 
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (Βέτλανς) της Νάουσας θα παραστεί στην εκδήλωση: «Οι Εύζωνοι στο χθες, στο σήµερα και το αέναο». Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος της ηρωικής πόλεως σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου του Ολοκαυτώματος.
 
Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Αλεξανδρείας.
 
Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναούσης. Μετά τον Εσπερινό θα προεξάρχει στην Ιερά Λιτανεία προς τον Χώρο Μαρτυρίου «Κιόσκι», όπου θα τελεστεί Αρτοκλασία.
 
Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και θα προεξάρχει στη Δοξολογία για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της ηρωικής πόλεως.
 
Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη Νάουσα θα παραστεί στην επετειακή συναυλία: «Τραγούδι, λυγµός, παράπονο της λευτεριάς ο λόγος... ο Χαλασµός», την οποία διοργανώνει ο Δήμος της ηρωικής πόλεως για την επέτειο του Ολοκαυτώματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69