tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μέσα στο καλοκαίρι ο νέος φορέας που θα εκπροσωπεί το αγροτικό κίνημα

Πραγματικότητα θα είναι μέσα στο καλοκαίρι ο νέος φορέας που θα εκπροσωπεί το συνεταιριστικό κίνημα, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ o πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας, Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος ΑΣ Venus. Όπως επισήμανε ο ίδιος, ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται γοργά η ενημέρωση των συνεταιριστών της χώρας και στις 23 Ιουνίου θα γίνει νέα συνάντησή τους στην Αθήνα.

"Γυρνώντας την πλάτη στο παλιό, προχωρούμε σε αυτό το νέο εγχείρημα με βασική μας επιδίωξη να ενώσουμε το συνεταιριστικό κίνημα και να δημιουργήσουμε έναν φορέα άφθαρτο, φρέσκο και αγνό", επισήμανε ο κ. Γιαννακάκης, και πρόσθεσε πως "πρέπει να καταστεί σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα έχει πολιτική ταυτότητα και θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του κλάδου".

Τονίζεται ότι σε χθεσινοβραδινή τους συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, οι επικεφαλής 45 σχετικών φορέων συμφώνησαν ομόφωνα για την ίδρυση ενός νέου και μοναδικού συνδέσμου εκπροσώπησης των αγροτών, ενώ εξουσιοδότησαν μια επιτροπή, μέλος της οποίας είναι και ο κ. Γιαννακάκης, να συζητήσει με όλους τους εμπλεκομένους για έναν και μοναδικό σκοπό, τη δημιουργία του συνδέσμου αυτού.

Μεταξύ των φορέων, μέλη των οποίων έδωσαν το "παρών" στη χθεσινοβραδινή συνάντηση, συμπεριλαμβάνονται οι: ΣΕΚΕ, ΕΑΣ Θεσσαλονίκης -ΑΣ Κουφαλιών, ΕΑΣ Θεσσαλονίκης -ΑΣ Άδενδρου, ΑΣ Πελεκάνου, ΑΣΟ Καστοριάς, ΕΑΣ Δράμας, ΑΣ Καρίτσης Πιερίας, Ένωση Δασικών και Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρναίας, ΕΑΣ Αλμωπίας, αγροτικός καπνικός συνεταιρισμός Πιερίας, ΑΣ Αγ. Λουκάς-Κερασιών, ΕΑΣ Κατερίνης, Βισαλτίας, Σερρών, Γρεβενών, Καβάλας, Παγγαίου, Ξάνθης, Γιαννιτσών, Αλμωπίας, Κυμίνων και Χαλάστρας.

πηγή: www.capital.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69