tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για τον Ημαθιώτικο αγροτικό κόσμο διοργάνωσε η Fytofarm Νικολαΐδης

Εκδήλωση για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής πραγματοποίησε η επιχείρηση FYTOFARM Νικολαΐδης ΙΚΕ, με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι ετών συνεργασίας με την εταιρεία YARA.

Η ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Προτάσεις θρέψης και νέα προϊόντα YARA», πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον και την παρακολούθησαν αγρότες, παραγωγοί, επαγγελματίες και πελάτες της FYTOFARM.

Ο Νίκος Νικολαΐδης ιδιοκτήτης της FYTOFARM δήλωσε στον Πληροφοριοδότη: «Με βάση την εικοσαετή συνεργασία που έχουμε με την YARA, θέλουμε να δείξουμε νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες που απασχολούν τον κόσμο, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των παραγωγών και της εκπλήρωσης των σκοπών τους, για μια ποιοτικότερη παραγωγή. Κατά κύριο λόγο στην εκδήλωση παρευρίσκονται Ημαθιώτες καλλιεργητές γης οι οποίοι αρέσκονται να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, που είναι πάρα πολλές, για την θρέψη των καλλιεργειών τους».

Την YARA Hellas εκπροσώπησαν οι Νίκος Μητιλέκας (υπεύθυνος marketing), Ηρακλής Σαπουντζόγλου (υπεύθυνος πωλήσεων) και Αλέξανδρος Παναγώπουλος (υπεύθυνος τεχνικού τμήματος).

Η YARA είναι μια Νορβηγική πολυεθνική εταιρεία, με ιστορία μεγαλύτερη από 100 χρόνια (ιδρύθηκε το 1905). Είναι η πρώτη εταιρεία που ιδρύθηκε στον χώρο των λιπασμάτων και μάλιστα είναι η πρώτη εταιρεία που έφτιαξε το πρώτο ανόργανο λίπασμα. Στην Ελλάδα ιδρύθηκε θυγατρική εταιρεία το 1997. Από τότε έως σήμερα έχει μια συνεχή παρουσία περίπου τριάντα χρόνων στο χώρο. Το κεντρικό ιδιόκτητο εργοστάσιο στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου συσκευάζει τα λιπάσματα και προμηθεύει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά υποστηρίζει και τις Βαλκανικές χώρες, την Μέση Ανατολή και την Κύπρο.

"Απόψε είμαστε καλεσμένοι της FYTOFARM Νικολαΐδης για να κάνουμε μία ενημέρωση στους παραγωγούς σχετικά τα καινούργια προϊόντα της YARA, το πως εφαρμόζονται αυτά και τις λύσεις που έχουμε επάνω σε καλλιέργειες όπως το ροδάκινο και το αμπέλι", δήλωσαν οι ομιλητές.

Παράλληλα σε βίντεο υπήρξε αναλυτική παρουσίαση γύρω από τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς επίσης και το πως επιτυγχάνεται μια ισορροπημένη θρέψη στις καλλιέργειες της περιοχής, του ροδάκινου και της αμπέλου.

Στο τέλος των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι εξέθεσαν τα ερωτήματά τους τα οποία απαντήθηκαν από τους εκπροσώπους της εταιρείας.

Κλείνοντας παρατέθηκε δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69