tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον ΕΛΓΑ για το θέμα της ακαρπίας ο "Μαρίνος Αντύπας" και ο Αγροτικός Σύλλογος Πιερίων

Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Βέροια πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των Αγροτικών συλλόγων "Μαρίνος Αντύπας"της Νάουσας, και του Αγροτικού συλλόγου "Πιερίων"Ημαθίας, όπου είχε συνάντηση με την προϊσταμένη του υποκαταστήματος.

Στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα της ακαρπίας σε (βερίκοκα, δαμάσκηνα, αμύγδαλα κά), γεγονός που οφείλεται στις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο στάδιο της ανθοφορίας . Η απώλεια παραγωγής λόγω της ακαρπίας άρα και του εισοδήματος για τους παραγωγούς, δεν καλύπτεται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ τον οποίο επικαλέστηκε η προϊσταμένη.

Συζήτηση έγινε για τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων που έχει ως αποτέλεσμα οι πληγέντες παραγωγοί να αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα της νέας καλλιεργητικής περιόδου. Από την πλευρά της η προϊσταμένη αναφέρθηκε στον μεγάλο όγκο των δηλώσεων ζημιάς στους δύο νομούς (Ημαθίας και Πέλλας), που έχει την αρμοδιότητα το υποκατάστημα, καθώς, και στην έλλειψη προσωπικού με συνέπεια παρά τις προσπάθειες του υπάρχοντος προσωπικού να υπάρχει δυσκολία στην ολοκλήρωση των πορισμάτων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69