Σύσκεψη στο Μακροχώρι έκαναν οι αγρότες του ΚΚΕ

Σύσκεψη αγροτών με πρωτοβουλία της ΠΑΣΥ (φορέας που καθοδηγείται από το ΚΚΕ) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19/11 στο παλιό Δημαρχείο του Μακροχωρίου. Βασικός ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις τόσο της ΠΑΣΥ όσο και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, όσο και για το προγραμματισμό δράσης το επόμενο διάστημα, καθώς και τους στόχους πάλης που προβάλλονται. Με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε την ανάγκη ανασύνταξης του αγροτικού κινήματος καθώς και της συμμαχίας του με τα' άλλα λαϊκά στρώματα. Σχετικά με την κινητοποίηση που προηγήθηκε στην Αθήνα σημείωσε :

«Αυτοί που ηγήθηκαν στην κινητοποίηση της Αθήνας, σφύριζαν αδιάφορα είτε υπονόμευαν τον αγώνα τα προηγούμενα χρόνια βάζοντας μάλιστα και πλάτη για την προώθηση τους. Επομένως με αυτούς που εκπροσωπούν άλλα συμφέροντας εκτός της μικρομεσαίας αγροτιάς δεν μπορούμε να πάμε». Μετά την ομιλία υπήρχε πλούσιος διάλογος με τους παρευρισκόμενους.