Τι λέει στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Μπλόκου Νησελίου

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζεται η απογοήτευση των αγροτών του μπλόκου για τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα στο Μαξίμου, ανακοινώνονται συνελεύσεις σε κάθε δημοτική ενότητα για την Τετάρτη εξέδωσε η Συντονιστική του Μπλόκου Νησελίου καλώντας παράλληλα τους βουλευτές του νομού να πάρουν θέση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

H ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου του Νησελίου είναι η εξής:

"Μετά τη πρόσφατη συνάντηση με το πρωθυπουργό η όποια θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες του Δήμου Αλεξανδρείας απόψε εκφράζοντας την απογοήτευση τους δυναμώνουν τη στάση τους, δίνοντας το σύνθημα της επανεκκίνησης του αγώνα τους.
Καλούν τους συναδέλφους τους να δώσουν το παρόν στις συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο σε όλες τις δημοτικές ενότητες (Πλατύ, Καβαλά, Αλεξάνδρεια, Μελίκη) σε ώρες και σημεία που θα ανακοινώσει η Δημοτική Αρχή και να στηρίξουν το μπλόκο με τρακτέρ και φυσική παρουσία ώστε να γίνει κατάληψη και του δεύτερου ρεύματος της Εγνατίας οδού.

Δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στους συναδέλφους αγρότες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, στηρίζοντας την αυριανή τους κινητοποίηση έξω από τη Τράπεζα Πειραιώς στο Αιγίνιο στις 10:00.

Καλούν τους υπόλοιπους κλάδους να επαναλάβουν άμεσα τη πρόσφατη απεργιακή τους κινητοποίηση κλείνοντας τα γραφεία, καταστήματα, συνεργεία, ιατρεία τους.

Καλούν όλες τις κοινωνικές ομάδες να συνεχίσουν να δείχνουν κατανόηση στο δίκαιο αυτο αγώνα τους.

Καλούν τους: Ουρσουζίδη Γεώργιο (Βουλευτή)
Καρασαρλίδου Φρόσω (Βουλευτή)
Αντωνίου Χρήστο (Βουλευτή)
Βεζυρόπουλο Απόστολο (Βουλευτή)
Θεοχαρόπουλο Αθανάσιο (Αντιπρόεδρο ΔΗΜΑΡ)
Να τοποθετηθούν δημόσια το συντομότερο σε ότι αφορά το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο".