Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών στην Βέροια - Κοντά στον Αγρότη της Ημαθίας

Ένα νέο γραφείο για την καθολική υποστήριξη των αγροτών της Ημαθίας ξεκίνησε εδώ και δύο μήνες τη λειτουργία του στην Βέροια. Πρόκειται για το Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών (ΚΥΑ) που λειτουργεί όλο τον χρόνο στη Βέροια, στην οδό Παυσανίου 19, μετά το ΣΜ «Γαλαξίας», πηγαίνοντας προς τα παλαιά Σφαγεία.

Το Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, φιλοδοξεί να βρίσκεται κοντά στον αγρότη της Ημαθίας, προσφέροντας υπεύθυνη ενημέρωση, πλήρες εύρος υπηρεσιών και γρήγορη & αποτελεσματική εξυπηρέτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του νομού μας (δηλώσεις ΟΣΔΕ - επιδοτήσεις, επιστροφή ΦΠΑ, σύσταση ομάδων παραγωγών, προγράμματα βελτίωσης αγροτικών – κτηνοτροφικών μονάδων, επιδοτούμενα επενδυτικά προγράμματα και κάθε άλλη δραστηριότητα που έχει σχέση με τον αγροτικό – κτηνοτροφικό χώρο).

Προσκαλούμε τους αγρότες – κτηνοτρόφους της Ημαθίας να περάσουν από το Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε τα προβλήματά τους, να λύσουμε τυχούσες απορίες τους, να σχεδιάσουμε μαζί ένα δυναμικό, ευέλικτο και κερδοφόρο σχέδιο για τη δουλειά τους.

kyd1

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

1. Δήλωση Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – ΟΣΔΕ 2018

2. Σχέδια Βελτίωσης

3. Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων

4. Βιολογική Κτηνοτροφία και Βιολογική Γεωργία

5. Λογιστικά θέματα Αγροτών

6. Επιστροφή ΦΠΑ Αγροτών

7. Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης

8. Μητρώο Αγροτών

Με αξιοπιστία και σιγουριά δίπλα στον αγρότη που αγωνίζεται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παυσανίου 19 – ΒΕΡΟΙΑ (Από Π.Σφαγεία προς ΓΑΛΑΞΙΑ)
Τηλέφωνο 2331062010
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.