tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το νέο βιβλίο της Βεροιώτισας Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου παρουσιάστηκε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη

Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Τα Μουσικά Κουτιά», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμμετρία, παρουσίασε την Δευτέρα η Βεροιώτισσα συγγραφέας Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, παρουσία συναδέλφων, μαθητών, συγγενών και φίλων της συγγραφέως, καθώς επίσης και της εικονογράφου του βιβλίου, της Βεροιώτισας Ιωάννας Καλοστεφάνου.

Μία διαδραστική παρουσίαση σε μια μαγική ιστορία, γεμάτη χορό και μουσική, που διδάσκει ότι όταν αγαπάμε κάτι πάρα πολύ μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να το επιτύχουμε. Ο Γιάννης Γεωργουδάκης συνόδευσε με την κιθάρα του και η  Ειρήνη Καμπούρη έντυσε χορευτικά την εκδήλωση.

Έμπνευση για την συγγραφή του βιβλίου στάθηκε η γνωριμία της συγγραφέως με δύο νεαρά κορίτσια και τον πατέρα τους που ζουν στο Παρίσι (υπάρχει σχετική ευχαριστία στην πρώτη σελίδα του βιβλίου), κάποιες ζωγραφιές των παιδιών και μια επίσκεψη τους στην πόλη μας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Πιέρ ζει σε μια γειτονιά του Παρισιού. Η ζωή του όμως είναι λίγο διαφορετική από των άλλων ανθρώπων: Την ημέρα, που ο περισσότερος κόσμος δουλεύει, αυτός κοιμάται. Το ξυπνητήρι του δε χτυπάει το πρωί αλλά αργά το απόγευμα. Ανοίγει τα παντζούρια του την ώρα που τα άλλα παντζούρια κλείνουν και τρώει πρωινό όταν οι άλλοι ετοιμάζονται για το δείπνο. Κι όταν ο υπόλοιπος κόσμος λέει “καληνύχτα”, εκείνος ανεβαίνει στο ποδήλατό του και ξεκινάει για τη δουλειά...

Από τις εκδόσεις Συμμετρία κυκλοφόρησε το όγδοο βιβλίο της βεροιώτισσας συγγραφέως Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου, “Τα μουσικά κουτιά” σε εικονογράφηση Ιωάννας Καλοστεφάνου. Μια ιστορία γεμάτη χορό και μουσικές, για παιδιά αλλά και για όσους ενήλικες συνεχίζουν να πιστεύουν στη δύναμη της μαγείας και να ονειρεύονται σαν να ήταν παιδιά!

Η Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου είναι απόφοιτη του τμήματος προσχολικής αγωγής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και του ΜΠΣ Δημιουργικής Γραφής του ΕΑΠ/Παν. Δυτικής Μακεδονίας. Ζει με την οικογένειά της στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και εργάζεται στον δημοτικό παιδικό σταθμό Μακροχωρίου Ημαθίας του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας.

Γράφει εδώ και χρόνια ιστορίες για παιδιά, μικρά και μεγάλα. Της αρέσει να τις φαντάζεται, να τις πλάθει, να τις ψήνει και ύστερα να τις σερβίρει λαχταριστές και ροδοψημένες σαν ζεστά κουλουράκια! Ιστορίες παράξενες, τρομαχτικές, ιστορίες για γέλια και για κλάματα, ιστορίες για μεγάλους και μικρούς αναγνώστες!

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69