tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το νέο παιδικό βιβλίο της Φρόσως Γκασνάκη με τίτλο “Η πασχαλίτσα και τα ξαδέλφια της”

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Όστρια το νέο παιδικό βιβλίο της Φρόσως Γκασνάκη με τίτλο “Η πασχαλίτσα και τα ξαδέλφια της”.

Ένα βιβλίο που μιλάει για την αγάπη που έχουν τα παιδιά για τα παιχνίδια, για την αγάπη που έχει η ηρωίδα για τα ξαδέρφια της και τη χαρά της να τους δείξει τον αδελφό της που πρόκειται να γεννηθεί σύντομα.

Μια φορά και έναν καιρό, ζούσε σε μια μικρή πόλη του South στην Αγγλία ένα μικρό όμορφο κοριτσάκι. Ήταν πολύ-πολύ έξυπνο και το λέγανε Πασχαλίτσα γιατί γεννήθηκε το Πάσχα. Κοντά στο σπίτι της στο πίσω μέρος, υπήρχε ένα μικρό δάσος. Για να πάει στην παιδική χαρά έπρεπε να περάσει από αυτό το δάσος.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ευφροσύνη Γκασνάκη του Θωμά και της Παρασκευής, γεννήθηκε 3 Οκτωβρίου 1944 στο Καμποχώρι Ημαθίας.

Το έτος 1958 τελείωσε το δημοτικό σχολείο Καμποχωρίου και μετά έδωσε εξετάσεις στο εξατάξιο γυμνάσιο Αλεξάνδρειας.

Το 1964 αποφοίτησε και πήγε στη σχολή Τσάκαλου στην Θεσσαλονίκη όπου παρακολούθησε το τμήμα Λογιστικής. Το 1965 αποφοίτησε με άριστα. Το 1967 παντρεύτηκε στην Βέροια τον Αντώνη κι απέκτησαν τρία παιδιά, τον Γιώργο, τον Θωμά και την Μαρία, ενώ είναι γιαγιά επτά εγγονιών.

Με την ποίηση ξεκίνησε να ασχολείται το 1988 σαν χόμπι στον ελεύθερο χρόνο της.

Το βιβλίο “Η πασχαλίτσα και τα ξαδέλφια της” το έγραψε όταν ζούσε για αρκετό καιρό στην Αγγλία. Στο παραμύθι αυτό θα βρείτε αισθήματα που όλους θα αγγίξουν και που κατά έναν τρόπο δεν φυλακίζονται στην καρδιά. Αντίθετα ξεχύνονται σε μια λευκή κόλλα και λάμπουν, γίνονται ελπίδα πως κάποια μέρα θα τα βρουν οι νέοι και θα τα τυπώσουν στην δική τους καρδιά.

Εκτός από το τελευταίο της παραμύθι έγραψε δύο βιβλία με ποιήματα. Το “Στοχασμοί της ψυχής μου” (202) και “Οι χτύποι της καρδιάς μου” (2017).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69