tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη διεύθυνση marketing & επικοινωνιών σε διεθνή οργανισμό συγγραφέων οι Παντελής Χατζής & Έλενα Καραμπή

Την θέση του Διευθυντή Μάρκετινγκ και Εταιρικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα κατέλαβε ο Ναουσαίος συγγραφέας Παντελής Χατζής, στον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Writers Capital Foundation, έναν οργανισμό που απευθύνετε σε συγγραφείς και δημιουργούς απ’ όλο τον κόσμο.

Αντίστοιχα, την θέση της Αναπληρώτριας Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Εταιρικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα, κατέλαβε η συγγραφέας Έλενα Μαγιάτη Καραμπή.

Τους δύο συγγραφείς τους γνωρίσαμε από το κοινό τους έργο και την έκδοση των βιβλίων «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη» και «Το Γλωσσάριο της Αιμοκάθαρσης».

xatzis karabi ital2

"Το Writers Capital Foundation με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τον Παντελή Χατζή ως νέο Διευθυντή Μάρκετινγκ και Εταιρικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα. Γεννημένος στη Νάουσα Ημαθίας το 1985, το ταξίδι του Παντελή σηματοδοτείται από ανθεκτικότητα, λογοτεχνικό πάθος και δέσμευση. Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις υγείας από τα δεκαεννέα, συμπεριλαμβανομένης της μεταμόσχευσης νεφρού στα είκοσι επτά, λάμπει η δύναμη του Παντελή. Ιδρυτής του www.nefropatheis.gr, συν-συγγραφέας των βιβλίων «Το Γλωσσάρι της Αιμοκάθαρσης» και «Οι Περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη», κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο Βιβλίου. Στο νέο του ρόλο ο Παντελής φέρνει ένα μοναδικό μείγμα ανθεκτικότητας και λογοτεχνικής αφοσίωσης στο Writers Capital Foundation. Καλώς ήρθες Παντελή σε ένα ταξίδι λογοτεχνικού αντίκτυπου και θετικής αλλαγής!", αναφέρει η ανακοίνωση του ιδρύματος.

"Το Writers Capital Foundation με ενθουσιασμό ανακοινώνει την Elena Magiati-Karabi ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα. Μια εμπνευσμένη συγγραφέας και καλλιτέχνης, η Έλενα έχει μια εξαιρετική ιστορία ζωής, 32 χρόνια μεταμοσχευμένη. Το ταξίδι της Έλενας αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή της στην υπεράσπιση της δωρεάς οργάνων, μοιράζοντας τις εμπειρίες της στο blog της, dwrea-zois. gr. Παθιασμένη τόσο με τη ζωγραφική όσο και με τη γραφή από μικρή ηλικία, η Έλενα συνυφασμένη με επιτυχία τόσο ως αναπόσπαστες πτυχές της δημιουργικής της έκφρασης. Αξιοσημείωτα λογοτεχνικά επιτεύγματα περιλαμβάνουν συνεργασίες με τον Παντελή Χατζή σε επιδραστικά έργα όπως «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη» και «Το Γλωσσάριο της Αιμοκάθαρσης», κερδίζοντας τις διακρίσεις της στα Χρυσά Βραβεία Βιβλίου Πανόραμα το 2022. Οι βαθυστόχαστες λέξεις της Έλενας εκφράζουν, «Το γράψιμο είναι μια βαθιά γαλάζια θάλασσα, όπου η ψυχή απομονώνεται και ξεδιπλώνεται», ενώ η ζωγραφική λειτουργεί ως σανίδα σωτηρίας της, αποτυπώνει συναισθήματα, παρατηρήσεις και εμπειρίες σε ένα αρμονικό μείγμα χρωμάτων. Στο ρόλο της η Έλενα φέρνει πλούτο δημιουργικότητας και υπεράσπισης στο Writers Capital Foundation. Καλώς ήρθες Έλενα σε ένα ταξίδι λογοτεχνικού αντίκτυπου και θετικής αλλαγής!", αναφέρει η ανακοίνωση του ιδρύματος.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69