tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

‘Το κόκκινο τάπερ’ της Ελένης Καραγιάννη θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας, το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο» και οι εκδόσεις Γραφή, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Καραγιάννη «Το κόκκινο τάπερ», την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στις 7.00 μ.μ., στον Πολυχώρο «SALA Ελιάς» στη Βέροια.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • η Ευγενία Καβαλλάρη, φιλόλογος, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας
  • και η Έφη Τσαπαροπούλου, ψυχολόγος στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας

Αποσπάσματα θα διαβάσει: ο Ελευθέριος Κορυφίδης, φιλόλογος, ποιητής, ηθοποιός

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά με τραγούδι και κιθάρα ο Γιάννης Γεωργουδάκης.

Θα συντονίσει ο Αλέκος Χατζηκώστας, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μικρά οικογενειακά στιγμιότυπα. Μικρές ιστορίες πλασμένες με αναπόληση, συγκίνηση και χιούμορ ταξιδεύουν στον χρόνο για να γεφυρώσουν το σήμερα με το χτες και να αναμετρηθούν με της ζωής τα πάθη. Αφηγήσεις με ήρωες γήινους, σάρκινους και οικείους που αγόγγυστα ανηφορίζουν τον Γολγοθά της Σταύρωσής τους, αναζητώντας στην κορφή αγάπη αληθινή, τρυφερότητα και στοργή, τόση όση μπορεί να χωρέσει σ’ ένα μεγάλο κόκκινο τάπερ.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ελένη Καραγιάννη γεννήθηκε το 1969 στη Βέροια. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Αγωγής. Ζει στη γενέθλια πόλη της και εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Συντονίζει εργαστήρια δημιουργικής γραφής για εφήβους και είναι υπεύθυνη έκδοσης του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού ΓΡΑΦΕΙΝ. Κείμενά της έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και περιλαμβάνονται σε συλλογικές ανθολογίες. Έχει εκδώσει δύο παραμύθια και έχει επιμεληθεί το συλλογικό βιβλίο των μαθητών της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μολύβι με τον τίτλο «120+2 teenγραφήματα». Το «Κόκκινο τάπερ» είναι η πρώτη της συλλογή διηγημάτων.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69