tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρθας Κούντη 'Η άνοιξη της νεράιδας Λιλά' στη Νάουσα

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας/εικονογράφος Μάρθα Κούντη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο “Η άνοιξη της νεράιδας Λιλά”. 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (Αίθουσα Βέτλανς) στη Νάουσα, την Τετάρτη 10 Απριλίου ώρα 19:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσει, εκτός από την συγγραφέα, η Αργυρή Μυτιλιναίου (Φιλόλογος-Εκπαιδευτικός) και η Χάιδω Λιόλιου (Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Αγωγής)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς γινόμαστε καλύτεροι; Με αγάπη, ενσυναίσθηση κι ένα παιδικό βιβλίο!

Είναι μαγικό από μια οπτική γωνία συγκλονιστικής αποκάλυψης χρωματικού παιχνιδιού έκφρασης και αρμονίας να ανακαλύπτεις την ομορφιά της ζωής ξεκινώντας μια ανθοστόλιστη διαδρομή στα μονοπάτια της άνοιξης. Πάντα βεβαία υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να μας αλλάξει αυτή την όμορφη διαδρομή και να την κάνει δύσκολη και άχρωμη. Παντού όμως υπάρχει μια καλή Νεράιδα η όποια θα μας βοηθήσει να βρούμε μια ατέρμονη Άνοιξη, με ανοιχτούς καταγάλανους ορίζοντες για να πετάξουμε τα όνειρα μας σαν πολύχρωμους χαρταετούς με αγάπη, χαρά, ελπίδα και χρωματιστά χαμογέλα.

Μια νεράιδα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μας υπενθυμίζει πως με γνώμονα την αγάπη και την ενσυναίσθηση, όλοι μπορούμε να ζούμε ευτυχισμένοι!

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μάρθα Κούντη γεννήθηκε στη Νάουσα του Ν. Ηµαθίας όπου ζει και εργάζεται. Από µικρή λάτρεψε το χρώµα του Ήλιου και το φως που διαθλάται µέσα από πρίσµατα ψυχισµού και στοχασµού καθώς σκορπίζει µικρές εικόνες, ευαίσθητες και ποιητικές. Ειναι αυτοδίδακτη, µοναδικός της δάσκαλος όλα αυτά τα χρόνια της δηµιουργίας είναι η φύση. Αυτή οπλίζει το βλέµµα και το χέρι ώστε να ιχνογραφεί µελωδικές γραµµές που θυµίζουν ανοιξιάτικες φωτεινές µέρες.

Τα χρώµατα και τα αρώµατα από κάθε µικρό και ταπεινό αγριολούλουδο αποτελούν πηγή έµπνευσης. Έτσι ξεκίνησε και η ιστορία της Νεράιδας Λιλά το πρώτο της παραµύθι που µε την προσθήκη της χρωµατικής φλόγας οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι µε άγνωστο προορισµό αλλά σε µια σίγουρη ταύτιση ψυχής και ονείρου.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69