tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι θα δείτε στο Σταρ

Το νέο εβδομαδιαίοι πρόγραμμα του Κινηματογράφου Σταρ μπαίνει σε ισχύει την Πέμπτη για τις επόμενες επτά ημέρες (15-21 Ιουνίου). Αναλυτικά οι προβολές:

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ - ELEMENTAL (Μεταγλ στα Ελληνικά)

Προβολές στην αίθουσα 1:

Πέμπτη 15/6 – Δευτέρα 19/6 στις 17.45

Κυριακή 18/6 στις 16.45

Παρασκευή 16/6 - Σάββατο 17/6 στις 17.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Trailer: 

SPIDER-MAN: ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ (Μεταγλ στα Ελληνικά)

Προβολές στην αίθουσα 1:

Παρασκευή 16/6 στις 19.00

Σκηνοθεσία: Joaquim Santos & Kemp Powers
Σενάριο: Phil Lord, Christopher Miller & Dave Callaham
Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Trailer: 

THE FLASH

Προβολές στην αίθουσα 1 :

Πέμπτη 15/6 - Δευτέρα 19/6 - Τρίτη 20/6 – Τετάρτη 21/6 στις 20.30

Σάββατο 17/6 στις 19.00 και 21.45

Παρασκευή 16/6 στις 21.45

Κυριακή 18/6 στις 21.00 (στην Θερινή αίθουσα)

Σκηνοθεσία: Andy Muschietti

Σενάριο: Christina Hodson & Joby Harold

Ηθοποιοί: Ron Livingston, Ben Affleck, Temuera Morrison, Sasha Calle, Saoirse-Monica Jackson, Michael Shannon, Michael Keaton, Ezra Miller

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Στην ταινία “The Flash”, παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Μπάρι θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν! Ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει έναν... διαφορετικό -και συνταξιούχο- Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή· αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Μπάρι θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Trailer: 

Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε

Προβολές στην Θερινή αίθουσα :

Πέμπτη 15/6 – Παρασκευή 16/6 - Σάββατο 17/6 - Δευτέρα 19/6 – Τρίτη 20/6 - Τετάρτη 21/6 στις 21.00

(Η Θερινή αίθουσα διαθέτει μεγάλο υπόστεγο σε περίπτωση κακοκαιρίας)

Σκηνοθεσία: Αντρέα Ντι Στέφανο

Σενάριο: Αντρέα Ντι Στέφανο

Ηθοποιοί: Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Λίντα Καρίντι, Αντόνιο Τζεράρντι, Φραντσέσκο Ντι Λέβα

Ώρα για ένα αστυνομικό θρίλερ στα θερινά

Η τελευταία βάρδια ενός τίμιου αστυνομικού πριν τη συνταξιοδότησή του θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια πλευρά της πόλης, αλλά και του ίδιου του εαυτού, που δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα γνωρίσει. Ένα γεμάτο σασπένς και ανατροπές αστυνομικό θρίλερ του Αντρέα Ντι Στέφανο.

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (Gala Screening).

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Tribeca και διανομή στην Αμερική από την Universal.

Ο Φράνκο Αμόρε ετοιμάζεται για τον λόγο που θα βγάλει με αφορμή τη συνταξιοδότησή του: απόψε είναι η τελευταία νυχτερινή του βάρδια μετά από 35 χρόνια διακεκριμένης υπηρεσίας στην Αστυνομία. Στη μακρόχρονη καριέρα του, όπως γράφει και στον λόγο του, έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρεται με τιμιότητα και ψυχραιμία – δεν έχει, μάλιστα, πυροβολήσει ποτέ.

Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και πιο δύσκολη νύχτα της ζωής του, καθώς θα κληθεί να ερευνήσει μια υπόθεση που θα βάλει όλα όσα έχουν σημασία γι' αυτόν σε κίνδυνο: τον ρόλο του ως ευσυνείδητου υπαλλήλου του κράτους, την άνευ όρων αγάπη του για τη σύζυγό του, Βιβιάνα, τη φιλία του με τον συνεργάτη του, Ντίνο, και την ίδια του τη ζωή. Απόψε στο Μιλάνο, τα πράγματα θα ξεφύγουν εντελώς και ολόκληρος ο κόσμος του θα ανατραπεί - ενώ το φως της αυγής απομακρύνεται διαρκώς…

Αναμιγνύοντας αριστοτεχνικά το αστυνομικό θρίλερ με το φιλμ νουάρ, και αναβιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις θρυλικές αστυνομικές ταινίες των δεκαετιών ‘60 και ‘70 που τόσο αγαπά και τιμά ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Ντι Στέφανο πραγματοποιεί το ιταλόφωνο ντεμπούτο του μετά τα «Χαμένος Παράδεισος» με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Τζόελ Χάτσερσον, και «2 Δευτερόλεπτα» με τον Τζόελ Κίναμαν και Ρόζαμπουντ Πάικ, με μια άψογα στιλιζαρισμένη ταινία γεμάτη σασπένς αλλά και συγκίνηση.

Πανάξιος σύμμαχός του σε αυτήν την προσπάθεια ο πρωταγωνιστής του, Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, ο οποίος σκιαγραφεί ιδανικά τον πολύπλοκο χαρακτήρα του Φράνκο Αμόρε όπως αυτός βυθίζεται ολοένα περισσότερο, αντιμέτωπος με διλήμματα και επιλογές για τα οποία δε θα μπορούσε ποτέ να έχει προετοιμαστεί σε ένα Μιλάνο που ισορροπεί επικίνδυνα ανάμεσα στη νομιμότητα και το έγκλημα - και αυτή η ισορροπία, τελικά, είναι η ίδια η διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο.

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69