tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κ.Ε.Π.Α - Σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά: Προβολή της ταινίας «Το μπλέ καφτάνι»

Η εξ αναβολής προβολή της ταινίας Το μπλέ καφτάνι, στην διοργάνωση της Κ.Ε.Π.Α: σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/9, ώρα 8.10μ.μ.

Le bleu du caftan (Το μπλέ καφτάνι)

Χώρα Παραγωγής/’Ετος : Γαλλία, Μαρόκο, Βέλγιο, Δανία/2022

Είδος: Δραματική

Ηθοποιοί: Lubna Azabal, Saleh Bakri, Ayoub Missioui, Mounia Lamkimel

Σκηνοθέτης: Maryam Touzani

Διακρίσεις : Βραβείο Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφοu

(FIPRESCI) στις Κάννες, Βραβείο κοινού και Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου, Νύχτες Πρεμιέρας 2022.Επίσημη πρόταση Μαρόκου για το Όσκαρ Διεθνούς ταινίας

Διάρκεια: 122΄

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Μαριάμ Τουζάνι (Adam 2019). Μια ταινία για την αγάπη ενάντια σε μια βαθιά αναχρονιστική κοινωνία. Ο Χαλίμ και η Μίνα έχουν ένα παραδοσιακό ραφείο σε μια από τις παλαιότερες γειτονιές του Μαρόκου. Για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις εντολές των απαιτητικών πελατών, προσλαμβάνουν τον Youssef. Ο ταλαντούχος μαθητευόμενος δείχνει τη μέγιστη αφοσίωση στην εκμάθηση της τέχνης του κεντήματος και της ραπτικής από τον Χαλίμ και πολύ σύντομα τρυπώνει καταλυτικά ανάμεσά τους.

Η προβολή, που είναι ελεύθερη για το κοινό με απαραίτητη όμως κάρτα εισόδου, (που έχουν ήδη προμηθευτεί από την εξ αναβολής προβολή), ξεκινά 8.10μ.μ. στην ανθισμένη, δροσερή ταράτσα του cine Σταρ.

Οι κάρτες ελευθέρας εξαντλήθηκαν. Εάν κάποιος προμηθεύτηκε κάρτα και τελικά δεν θα παραστεί παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Παρακαλούμε όλοι οι θεατές να βρίσκονται στο χώρο μέχρι τις 8.00μ.μ. ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσον το δυνατό περισσότεροι, πάντα σε σχέση με την χωρητικότητα του σινεμά.

Διοργάνωση: ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας – Κινηματογράφος ΣΤΑΡ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69