tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο χορός των Παιδιών της Άνοιξης

paidia anoixis xoros

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Στο Καλοχώρι φιλοξένησε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) '' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ '' & το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ώστε να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο βραδινό χορό.

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη ζεστασιά, αφιερωμένη στα παιδιά, όπου μαζί με τους γονείς τους το προσωπικό αλλά και πολλούς φίλους του Κέντρου, χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί μας, ο απεσταλμένος του Σεβασμιότατου πατήρ Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κος Γκυρίνης Παναγιώτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κος Αντωνίου Χρήστος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Κος Μπρουσκέλης Νικόλαος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Κος Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρειας Κος Λυμπεράκης Μενέλαος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας Κος Σπυρίδης Γεώργιος καθώς επίσης παρευρέθηκαν ο Δ/ντης του Ι.Κ.Α. Βέροιας ιατρός Κος Θεοδωρίδης, ο Δ/ντης της Β/Βάθμιας εκπ/σής Ν. Πέλλας Κος Κούγκας Κων/νος και ο Δ/ντης του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Κος Λαφάρας Ευάγγελος.

paidia anoixis mana loxou

Στον χορό παρευρέθηκε μια αγαπημένη φίλη του κέντρου, η Κα ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ή αλλιώς « ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ » όπως την αποκαλούσαν τα παιδιά. Ως εθελόντρια πάντα, φρόντιζε με πολύ αγάπη και στοργή τα παιδιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες της φιλοξενίας τους στο Σέλι.

Η Κα Ευδοξία, τιμήθηκε για το έργο της από το Δ.Σ. του Συλλόγου με τιμητική πλακέτα, την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κος Εμμανουήλ Νικόλαος, σε μια συγκινητική και ευχάριστη για όλους στιγμή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69