tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στο Veriadance 2024

Στο «Veria Dance competition 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών στις 26, 27 και 28 Απριλίου από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού, συμμετείχε η σχολή χορού της ΚΕΠΑ.

Οι μαθήτριες και οι  δασκάλες - χορογράφοι τους, έλαβαν επάξια, τα κάτωθι βραβεία και επαίνους από την Κριτική Επιτροπή:

Β΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 14-16 ετών, στην Μαρτίνου Μαρία για την χορογραφία με τίτλο «ξενιτεμένα μου πουλιά» με χορογράφο την Μαυρέτα Λενικάκη. Ταυτόχρονα απονεμήθηκε υποτροφία για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

Β΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 16-18 ετών, στην Μπελέγκου Ντέα για τη χορογραφία με τίτλο «La fille perdue»  με χορογράφο την Μαυρέτα Λενικάκη.

Β΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ομαδικό 14-16 ετών στη χορογραφία «Βαβέλ» με τις μαθήτριες: Αγγελή Πηνελόπη, Απόστολου Χρυσάνθη, Γαλάνη Χιονία-Αναστασία, Ζιώγα Στεφάνια-Μαρία, Ζουμπούλογλου Σταυρούλα, Καβαργύρη Αναστασία, Καροτσέρη Μαριλένα, Κώττα Βασιλική, Μαρτίνου Μαρία, Μπελέγκου Ντέα, Οικονομίδου Αναστασία, Οικονόμου Ανθή, Πελτέκη Αφροδίτη, Χαλκίδου Ροζαλία-Μαρία, Χειμώνα Νικολέτα με χορογράφο την  Λενικάκη Μαυρέτα. Στα μέλη της χορογραφίας απονεμήθηκε υποτροφία για μαθήματα χορού στο Summer Intensive Areadanza 2024 στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

Γ΄ βραβείο στην κατηγορία κλασικό ατομικό 10-12 ετών στην Βασιλική Ταχματζίδου για τη χορογραφία με τίτλο Little foxy,  με χορογράφο την Κάτια  Αβραμίδου.

Γ¨ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 10-12 ετών στην Βασιλική Ταχματζίδου για τη χορογραφία με τίτλο Rudeneja, με χορογράφο την Μαυρέτα  Λενικάκη.

 Γ΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 12-14 ετών στη Γαλάνη Χιόνια- Αναστασία για την χορογραφία με τίτλο Nolo quis με χορογράφο την Μαυρέτα Λενικάκη.

Έπαινος στην κατηγορία κλασικό ντουέτο 8-10 ετών στις Βαρσάνη Δέσποινα και Γιατζή Κατερίνα για τη χορογραφία Les Bon Bon, με χορογράφο την Κάτια Αβραμίδου.

Οι χορογραφίες «Ξενιτεμένα μου πουλιά» και «Βαβέλ» έλαβαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στις κατηγορίες τους. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69