tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένη η Γιορτή Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου (φωτογραφίες, βίντεο)

Επιτυχημένη ήταν και η δεύτερη γιορτή κηπετευτικών που διοργάνωσε στον Άγιο Γεώργιο την Κυριακή ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη (γέμισε όλο το προαύλιο του σχολείου) και το κέφι...χτύπησε κόκκινο με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Παράλληλα, ο τοπικός σύλλογος είχε την ευκαιρία να προβάλει τα τοπικά κηπευτικά που αποτελούν κύρια πηγή εισοδήματος του χωριού και έκαναν γνωστό τον Άγιο Γεώργιο σε όλη την Ελλάδα (Ιδιαίτερα οι πιπεριές Αγίου Γεωργίου αποτελούν πλέον "σήμα κατατεθέν"). Μάλιστα, κατά την αποχώρηση, ο σύλλογος έδινε στους επισκέπτες και από μια σακούλα φρέσκα κηπευτικά.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Και οργανωτικά η εκδήλωση είχε μετάλη επιτυχία με την συμβολή των πολλών εθελοντών. Τόσο τα εδέσματα που προσφέρθηκαν όσο και η εξυπηρέτηση ήταν σε υψηλά επίπεδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, Μαρία Παπαϊωάννου, Δημήτρης Τραπεζανλής, Θανάσης Αποστολόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαμπίδης, Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Παύλος Παυλίδης, ο πολιτευτής Απόστολος Εμμανουηλίδης και πλήθος κόσμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69