tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η έκθεση ζωγραφικής "Ο Βυζαντινός κόσμος" στην Βέροια

Η έκθεση ζωγραφικής "Ο Βυζαντινός κόσμος" του Ηλία Γκοτζαμάνη θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Τζαμί) στις 7μμ. Την έκθεση διοργανώνουν η Μητρόπολη και ο Δικηγορικός Σύλλογος. Διάρκεια έκθεσης: 17-23 Δεκεμβρίου. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00.

Βιογραφικό Ηλία Γκοτζαμάνη

Ο Ηλίας Κοντοζαμάνης γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Ο παππούς του, Ηλίας Κοντοζαμάνης, γεννήθηκε στον Πελεκάνο (Πέλκα) της επαρχίας Βοΐου Κοζάνης.
Τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Καλαμάτα. Πήρε πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε τον δικαστικό κλάδο.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης μετά από εκλογές και Διευθυντής κατάρτισης και επιμόρφωσης Διοικητικής Δικαιοσύνης στην Εθνική Σχολή Δικαστών. Συνολικά, στη Θεσσλονίκη συμπληρώνει 27 χρόνια.

Ασχολήθηκε με τη ζωγραφική από νεαρή ηλικία. Έχει κάνει μια ατομική έκθεση ζωγραφικής “αγιογραφίες και πορτρέτα του φαγιούμ” στην Κάζα Μπιάνκα το 2014, στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης με θέμα “Ο Βυζαντικός Κόσμος του Ηλία Κοντοζαμάνη”, τον Σεπτέμβριο 2016, που παρουσιάστηκε και στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη, τον Νοέμβριο του 2016. Ομαδικές εκθέσεις στη Νέα Υόρκη, τον Φεβρουάριο του 2015 και στο Κέντρο Ρωσικού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη “Έλληνες και Ρώσοι αγιογράφοι”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69