tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένο το απογευματινό του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Ένα υπέροχο απογευματινό που θα μείνει αξέχαστο πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας στην Sala της Ελιάς που την γέμισε ασφυκτικά το απόγευμα της χθεσινής Δευτέρας.

Ήταν μια συνάντηση των μελών και φίλων του Συλλόγου με διπλό σκοπό: την ψυχαγωγία αλλά και την προσφορά στην οικονομική ενίσχυση για την συντήρηση του Αρχοντικού της δωρήτριας Βούλας Χατζίκου.

Το Μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε το μέλος του Δ.Σ. Ράδης Νίκος , κράτησε αμείωτο το κέφι των προσκεκλημένων και η βραδιά κύλισε με πολύ χορό και τραγούδια.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος καλλυντικών ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (Βενιζέλου 9) και οι συνεργάτες τους προσέφεραν τις περιποιήσεις προσώπου ( Votre Beaute ) σε κυρίες που επιλέχθηκαν κατόπιν κληρώσεως !Επίσης άλλα 20 άτομα κέρδισαν καλλυντικά δώρα προσφορά του ίδιου καταστήματος!

"Εκφράζουμε και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες στην κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ γι αυτήν την γενναία προσφορά της και της ευχόμαστε Καλές Δουλειές! Επίσης ευχαριστούμε το Ζαχ/στείο ΤΡΙΓΩΝΟ του Αργύρη Σακαλή και τους φούρνους της Ελένης Γραμματικοπούλου για την προσφορά εδεσμάτων" αναφέρει η ανακοίνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Συρμούλα Τζήμα ,Αλ .Τσαχουρίδης, Γρηγοριάδης Καλ. καθώς και οι κυρίες κ.κ.Τουπεξή, Πάπαρη, Καλλιγά ,Αραμπατζή ,Καλλιγά , Γαλλίκα ,Ανανιάδου κ.α.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69