tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παιδιά της Άνοιξης: Μουσική εκδήλωση για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη αγάπη αγκάλιασαν οι Ημαθιώτες κι όχι μόνο, την μουσικοθεατρική εκδήλωση των δράσεων της καμπάνιας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα των Παιδιών της Άνοιξης.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσιάστηκε στην γεμάτη αίθουσα του Χώρου Τεχνών στην Βέροια, με τίτλο «Η ιστορία έως τώρα».

Η καμπάνια της ανέγερσης του νέου ΚΔΗΦ ΑμεΑ στην Πατρίδα, μίας δομής αναγκαίας για τον Νομό μας, ξεκίνησε πριν τρία  χρόνια. Από τότε έως και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες δράσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Το ταξίδι εικόνων, μουσικής, λόγου και δραματουργίας ξεκίνησε μεταφέροντας στους θεατές το έργο και το όραμα των Παιδιών της Άνοιξης.

Οι δράσεις παρουσιάστηκαν επί της οθόνης, ενώ κάποιες διαδραματίστηκαν επί σκηνής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιστορία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης». Έγινε αναφορά στις δράσεις που έτρεξαν το προηγούμενο διάστημα, το τούβλο, τα βραχιολάκια, την κούκλα Bili, φτάνοντας στο σήμερα και την δράση «Βάλε το αποτύπωμά σου!», που τρέχει αυτό το διάστημα, έως ότου καλυφθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό (απομένουν 100 ακόμη χρυσοί δωρητές).

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης που αναφέρθηκε στην ιδέα και τον στόχο του νέου τραγουδιού με τίτλο «Παιδιά της Άνοιξης»  που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Heaven Music.

Μια μέρα γιορτής και διαφορετικότητας έκλεισε με τα Παιδιά της Άνοιξης και τους μικρούς τους φίλους να τραγουδούν το νέο τραγούδι. Στο πιάνο ήταν ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και στην λύρα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν το εξής:

  1. Η ιστορία μας
  2. Έλα στην θέση αυτών των παιδιών
  3. Το τούβλο μας… μια ιδέα από τους Beatles
  4. Είναι στο χέρι σου…
  5. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
  6. Τα τραγούδια της Μαρίας και του Δημήτρη
  7. Τι είναι ο αυτισμός;
  8. O Bili… ο πρεσβευτής του έργου μας!
  9. Οι δράσεις του Bili
  10. Βάλε το αποτύπωμά σου!
  11. Ρωτάμε την πρόεδρο…
  12. Το τραγούδι «Παιδιά της Άνοιξης»

Στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών λειτούργηε η 2η έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τα έργα 1.295 μικρών καλλιτεχνών αποτυπωμένα πάνω σε υφασμάτινες τσάντες από 21 δημοτικά σχολεία από όλη την Ημαθία. Οι ζωγραφιές πωλήθηκαν έναντι συμβολικής τιμής σε μορφή δωρεάς σε ειδικά διαμορφωμένο κυτίο.

Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους καλλιτέχνες που έβαλαν το λιθαράκι τους για την  δημιουργία του τραγουδιού – βίντεο.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι φίλοι και υποστηρικτές των Παιδιών της Άνοιξης, Νίκος Βουδούρης και Αλίνα Μαυροπούλου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69