tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο στα Παλατίτσια

Η πιο «γιορτινή» γιορτή της Χριστιανοσύνης. Φώτα, λαμπάκια, κουραμπιέδες, δίπλες, μελομακάρονα. Μέρες γεμάτες φως, μυρωδιές και γεύσεις, που ξυπνούν στον καθένα από εμάς αναμνήσεις. Και στα παιδιά όνειρα, προσδοκίες και ανυπομονησία για τα δώρα που θα φέρει ο πιο αγαπημένος τους άγιος…. ο Άγιος Βασίλης!

Αν θέλετε να περάσετε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη, να γίνουμε κι εμείς παιδιά, μαζί με τα παιδιά, δεν έχετε παρά να μεταβείτε το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 6.00 μ.μ. στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιτσιωτών.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

"Θα σας περιμένουμε με χαρά, για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων!!! Με φωτισμένα δέντρα, παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά, άφθονο κρασί και … ζεστή σοκολάτα!!! Πολλή σοκολάτα για τους μικρούς μας φίλους. Φυσικά δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις.

Θα τραγουδήσουμε μαζί με τα αδέρφια Παναγιώτη (πιάνο, κιθάρα, τραγούδι) και Δημήτρη-Εφραίμ Αναγνώστη (κλαρινέτο, τραγούδι) Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο …. Και όχι μόνο.

Ανοίξτε την καρδιά σας, και αφήστε την Ελπίδα , την Αισιοδοξία, και την Αγάπη να φωλιάσουν μέσα της, και ελάτε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, στο δρόμο για τον τελικό προορισμό…".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69