tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο Φωτογραφίας

Πραγματοποίησε με επιτυχία για 4η φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο Φωτογραφίας από τις 16 - 19 Φεβρουαρίου 2024 στην πόλη της Θεσσαλονίκης με την ονομασία Capture Convention 2024 από τους δυο συλλόγους Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας. Το συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων.

Η οργανωτική επιτροπή του Capture Convention 2024 ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που πήραν μέρος, τους εκθέτες που στήριξαν για ακόμα μια φορά την προσπάθεια μας και τους ομιλητές του συνεδρίου που πρόσφεραν γνώση και εμπειρίες με τις ομιλίες τους.

Από το Capture Convention 2024 πέρασαν και τις 4 μέρες περισσότεροι από 650 επισκέπτες, σύνεδροι και φοιτητές που παρακολούθησαν 12 σεμινάρια και 4 ολοήμερα workshops. Είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά όλες τις μεγάλες εταιρίες του imaging, εταιρίες κατασκευής άλμπουμ, εταιρίες προώθησης φωτογράφων όπως και πολλές παρουσιάσεις προϊόντων.

Το Capture Convention 2024 φιλοξένησε φέτος τον μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας στην Ελλάδα Photo Wedding Stories, η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν πολύ μεγάλη και μας πρόσφεραν πολύ όμορφες εικόνες.

Το Capture Convention όπως κάθε χρόνια έτσι και φέτος προσπαθεί μέσα από τον κοινωνικό του πυλώνα να βοηθήσει όσο μπορεί την προσφορά κάποιων ανθρώπων, φέτος στηρίζουμε έμπρακτα Τα παιδιά της άνοιξης και ΄΄βάλαμε το αποτύπωμα΄΄μας κι εμείς. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους συνοδούς που μας έκαναν την τιμή να μας επισκεφτούν. Κατάφεραν να δουν από κοντά το συνέδριο, να εκφράσουν μεγάλη επιθυμία να μάθουν για την φωτογραφία και να παρουσιάσουν το έργο του συλλόγου τους. Από την μεριά μας υποσχεθήκαμε να είμαστε δίπλα σε μελλοντικές δράσεις.

Η οργανωτική επιτροπή έβαλε ακόμα μια φορά ψηλότερα τον πήχη και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη χρόνια.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69