tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γυναίκες ηρωίδες της όπερας μέσα από τα κοστούμια του Τάσου Πρωτοψάλτου

Τη γυναικεία φύση τίμησε ο διεθνής βεροιώτης σκηνογράφος και ενδυματολόγος Τάσος Πρωτοψάλτου με μία διαδικτυακή παρουσίαση στους προσωπικούς του λογαριασμούς ανήμερα την Ημέρα της Γυναίκας.

Με μία αναδρομή σε εμβληματικά κοστούμια όπερας που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και με τα οποία έχει ντύσει ορισμένους από τους σημαντικότερους γυναικείους ρόλους της όπερας.

Από την παρουσίαση παρέλασαν κοστούμια απαράμιλλης ομορφιάς και δεξιοτεχνίας του Τάσου Πρωτοψάλτου για την Ποππαία (Η Στέψη της Ποππαίας, Claudio Monteverdi), την Τραβιάτα (Τραβιάτα, Giuseppe Verdi), Διδώ (Διδώ και Αινείας, Henry Purcell), Φαίδρα (Ιππόλυτος και Αρικία, Jean Philippe Rameau), Ιουλιέττα (Ιουλιέττα και Ρωμαίος, Riccardo Zandonai), Ντόνα Ελβίρα και Ντόνα Άννα (Ντόν Τζιοβάννι, Wolfgang Amadeus Mozart), Hλέκτρα και Ίλια (Ιδομενέας, Wolfgang Amadeus Mozart). Τα ιδιαίτερης ομορφιάς κοστούμια του Τάσου Πρωτοψάλτου ενδύονται διεθνείς σοπράνο σε παγκόσμιας  κλίμακας παραγωγές όπως η Μαρία Παλάσκα, Eleni Calenos, Ελένη Αναγνώστου, Stephanie Lorenz, Lisa Algozzini, Wing Kwan Chung κ.α..

protopsaltou gyn 1

protopsaltou gyn 2

protopsaltou gyn 3

protopsaltou gyn 4

protopsaltou gyn 5

protopsaltou gyn 6

protopsaltou gyn 7

protopsaltou gyn 8

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69