tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρεμιέρα των δράσεων του ΤΟΒ «Ανθισμένες Ροδακινιές» στον πεζόδρομο της Βέροιας

Η πρεμιέρα για τις ετήσιες δράσεις «Ανθισμένες Ροδακινιές» του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μάρτη.

Στον πεζόδρομο της εμπορικής αγοράς, στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Προφήτη Ηλία, ο ΤΟΒ διοργάνωσε δράσεις για παιδιά και μεγάλους, με τη συμμετοχή εθελοντών και σχολών χορών – μουσικής της πόλης μας.

Προσωπάκια και χεράκια παιδιών αλλά και μεγαλύτερων συμπολιτών μας, ζωγραφίστηκαν με άνθη ροδακινιάς, όπως έγινε και σε βιτρίνες καταστημάτων της αγοράς για να μεταφερθεί το μήνυμα της έναρξης της άνοιξης και κατ επέκταση της ανοιξιάτικης γιορτής των Ανθισμένων Ροδακινιών.

Στο εργαστήριο χειροτεχνίας οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους και πρόσκοποι, δημιούργησαν ή ζωγράφισαν ανθισμένα στεφάνια ροδακινιάς.

Χορευτές και χορεύτριες των σχολών χορών της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, της Σοφίας Αντωνιάδου και της Μελίνας Παπαδοπούλου, παρουσίασαν τις χορογραφίες τους ενθουσιάζοντας τους θεατές. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με την χορωδία Filippos Glee του Ωδείου Φίλιππος που ερμήνευσε ξένο ρεπερτόριο.

Παράλληλα όσοι βρέθηκαν στο σημείο γεύτηκαν νόστιμο παγωτό ροδάκινο που προσέφερε δωρεάν ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

"Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας ξεκινάει τις δράσεις του για την προώθηση των Ανθισμένων Ροδακινιών της Βέροιας και του Ημαθιώτικου κάμπου πιο δυνατός και με πιο πολλές εκδηλώσεις από ποτέ. Φέτος συνδράμουμε οι Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Βέροιας, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών, τα Ταξί, ο Δήμος Βέροιας με την Αντιδημαρχεία Τουρισμού και όλοι μαζί φτιάξαμε ένα υπέροχο πρόγραμμα που διαρκεί σχεδόν όλον τον Μάρτιο .Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα, τον φωτογραφικό διαγωνισμό κι έναν ιδιαίτερο ημερήσιο φωτογραφικό διαγωνισμό με αερόστατα που θα αναδυθούν στον υπέροχο κάμπο της Ημαθίας, της πόλης μας, την ανατολή του ήλιου.

Τα μαγαζιά της πόλης μας φέτος συμμετέχουν σε αυτήν την δράση. Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνουμε το pink wine party, στο οποίο θέλουμε να συνδέσουμε το ροζέ κρασί με τα ροζέ άνθη της περιοχής. Το πάρτυ θα γίνει στις 22 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, το βράδυ, στην Ελιά. Τα μαγαζιά της περιοχής δίνουν ροζέ κρασί, 1+1 δώρο, φτιάχνουν κοκτέιλ μπελίνι που είναι με ροδάκινο, αλλά και άλλα ροζ κοκτέιλς. Συμμετέχουν τα περισσότερα καταστήματα θέλοντας να γιορτάσουμε έτσι την άνοιξη.

Οι βιτρίνες των καταστημάτων, μέσα στην αγορά, ζωγραφίζονται με άνθη ροδακινιάς για να μεταφέρουμε τη χαρά και την αισιοδοξία της άνοιξης.

Επίσης, τα ταξί θα διοργανώσουν τις τουριστικές διαδρομές", δήλωσε η πρόεδρος του ΤΟΒ, Γιάννα Πιλιτσίδου.

Για λεπτομέρειες μπείτε στην σελίδα facebook του ΤΟΒ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69