tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι νικητές στον 2ο Διαγωνισμό Χαρταετοί των Ποντίων Μακροχωρίου

Την Καθαρά Δευτέρα 18.Μαρτίου.2024 , ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, διοργάνωσε τα καθιερωμένα Κούλουμα στο Πάρκο Αναψυχής Μακροχωρίου , όπου γέμισε με κόσμο από πολύ νωρίς! Παράλληλα διοργάνωσε για 2η φορά το Φεστιβάλ Χαρταετού όπου μικροί και μεγάλοι επιδόθηκαν στο πέταγμα του χαρταετού, γεμίζοντας με χρώματα τον ουρανό αλλά και χαρά τις οικογένειες!

🏆 Το Βραβείο Πετάγματος , κέρδισε ο Σπύρος και Βασίλης Στεφανίδης , με τον Πήτερ Παν να φτάνει "παραΠάν" από κάθε άλλο! Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος - μαμά Αναστασία Κοντογιάννη.

🏆 Το Βραβείο Πρωτοτυπίας , κέρδισε ο μικρός Ιωάννης Μαρασλίδης, με το διαστημόπλοιο της ΝΑΣΑ έτοιμο να εξερευνήσει άλλους γαλαξίες, με συνοδηγό τον μπαμπά Στάθη Μαρασλίδη!

🏆 Το Βραβείο Χειροποίητου , κέρδισε ο μικρός Στάθης Μπαζούκης , ένας καλαίσθητος και μεγάλος χαρταετός από λεπτά καλάμια! Εντυπωσιακές λεπτομέρειες , με τον μπαμπά Γιώργο Μπαζούκη να αφιερώνει αρκετές ημέρες για την κατασκευή του!

🎵Μουσική σκήνη και χορός από τους Μουσικούς

- Ανθή Καλαϊτζίδου - Λύρα , Τραγούδι

- Χρήστο Τσανακτσίδη - Νταούλι

- Βασίλη Σταφανίδη - Λύρα, Τραγούδι

- Χρήστο Ελευθεριάδη - Νταούλι

🏃‍♂️ Αθλοπαιδιές , δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής , Τασούλας Νιώπα και του βοηθού Ιωάννη Βορδούνη !

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69