tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τριήμερη εκδρομή στην Σερβία πραγματοποίησε η Ντόλιανη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» πραγματοποίησε το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας εκδρομή στην μαγευτική πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, την πόλη των αντιθέσεων. Από τη μια βλέπεις κτίρια κλασικά με βαριά αισθητική και από την άλλη μία πόλη μοντέρνα με ουρανοξύστες και γενικά φαντασία στην αρχιτεκτονική.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

"Η κρουαζιέρα στον ποταμό Σάββα μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις ομορφιές της πόλης. Περιηγηθήκαμε στον υπέροχο πεζόδρομο στην οδό Κνεζ Μιχαήλοβα με τα εντυπωσιακά κτίρια και τα όμορφα μαγαζιά. Ξεναγηθήκαμε στο Μαυσωλείο του Τίτο και το Μουσείο του Τέσλα όπου θαυμάσαμε κάποιες από τις εφευρέσεις του και πειραματιστήκαμε σ’ αυτές. Επισκεφθήκαμε τον Ι.Ν. του Αγίου Σάββα, τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων με τα πανέμορφα ψηφιδωτά. Περπατήσαμε στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης και θαυμάσαμε την υπέροχη θέα και το δέλτα των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Διασκεδάσαμε στην γραφική συνοικία Skadarlija με τα λιθόστρωτα δρομάκια και τα γραφικά ταβερνάκια.

Επιστρέφοντας κάναμε στάση στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το πανέμορφο Νις όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσουμε κατά μήκος του ποταμέ Νισάβα και στο Φρούριο της πόλης".

Έκτακτη γενική συνέλευση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στο κτίριο του συλλόγου με θέμα :

 Απολογισμός πεπραγμένων και Έγκριση ή μη οικονομικών καταστάσεων και απαλλαγή ευθυνών Δ.Σ. για την περίοδο 2023

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί το επόμενο Σάββατο 06 Απριλίου 2024 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69