tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια της «Ευχούπολης» (φωτογραφίες, βίντεο)

Εντυπωσιακά ήταν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, της «Ευχούπολης», που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, στην Περιφερειακή Οδό, άνοιξε σήμερα τις πύλες του ένας μοναδικός χώρος αναψυχής και διασκέδασης, εν όψει των εορτών.

Οι οικογένειες με μικρά και μεγαλύτερα παιδιά γέμισαν τον χώρο από νωρίς για να ζήσουν ευχάριστες ώρες. Η χαρά ήταν έκδηλη σε όλους, ακόμη κι αν δεν φαινόταν αφού φορούσαν όλοι μάσκες κατά της μετάδοσης του κορονοϊού.  

Την εκδήλωση παρουσίασε η Λίτσα Παλαμά, γνωστή παρουσιάστρια από την Κοζάνη.

Η ίδια κάλεσε στη σκηνή παιδιά, με τα οποία τραγούδησε και χόρεψε, ως ένα είδος δοκιμασίας με έπαθλο δωρεάν είσοδο σε παιχνίδια ή φαγητό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Λάζαρος Ασλανίδης και Οικονομικών, Στέλιος Ασλάνογλου, οι οποίοι έδωσαν και το σήμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μετά την αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του δέντρου, πολύχρωμα πυροτεχνήματα έσκασαν στον ουρανό υπό τις μελωδίες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Έπειτα την σκυτάλη πήρε το νεανικό συγκρότημα Dinamiss (Ντίναμις). Δύο αδελφές που πρόσφεραν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα, συνοδευόμενες από χορεύτριες.

Ο Άη Βασίλης υποδέχθηκε τους μικρούς του φίλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν γράμμα με το δώρο που επιθυμούν και το έριξαν στο ταχυδρομείο του Άη Βασίλη.

Κούνιες, τρενάκι, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, σκοποβολή, πηγάδι των ευχών, πάγκους με ζαχαρωτά και λουκουμάδες, πίτσα, παγωτά και σνακ, καθώς και καταστήματα με είδη για το σπίτι, αξεσουάρ, είναι μερικά από αυτά που θα αντικρίσετε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας [rapid test (άνω των 17 ετών), self test (κάτω των 17 ετών), πιστοποιητικό νοσησης, πιστοποιητικό εμβολιασμού].

 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69