tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσήκωσε χιλιάδες κόσμου στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν το Σάββατο το βράδυ στην Βέροια με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας (κι όχι μόνο) ξεσήκωσε το κοινό που παρακολούθησε την συναυλία του στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και ανταπέδωσε την αγάπη που έλαβε, κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό.

Από πολύ νωρίς οι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και περίμεναν καρτερικά να ανοίξουν οι πόρτες. Όταν οι πόρτες άνοιξαν, σε χρόνο dt γέμισε η σκεπαστή κερκίδα ενώ ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε τον αγωνιστικό χώρο.

Την αυλαία της συναυλίας άνοιξαν ο Playmen και η Klavdia. Με πολύ γνωστές ξένες επιτυχίες και χορευτική ηλεκτρονική μουσική, «προθέρμαναν» το κοινό και ετοίμασαν το έδαφος για τον Κωνσταντινό Αργυρό.

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στο stage στο γήπεδο έγινε ένας μικρός χαμός. Ξεκίνησε το πρόγραμμα με το «Αφού σε βρήκα δεν σ’ αφήνω» και συνέχισε με όλες τις γνωστές του επιτυχίες.

Συμμετοχή στο πρόγραμμά του είχε και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Ανέβηκε στο stage μέσα σε αποθέωσε, τραγούδησε με τον Αργυρό δυο ποντιακά, έπαιξε ένα «κότσαρι» και στην συνέχεια με την λύρα του έπαιξε και νησιώτικα κατόπιν παραγγελιάς.

Την συναυλία διοργάνωσαν η Box Art & Culture Productions σε συνεργασία με την Panik Records.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Δείτε φωτορεπορτάζ

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69