tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ κόσμο η ανοιξιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Την τρίτη συνεχόμενη συναυλία του έδωσε το Μουσικό Σχολείο Βέροιας το βράδυ της Τετάρτης 10 Απρίλη. Στην κατάμεστη αίθουσα της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, που αποδείχθηκε μικρή για όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους, οι χορωδίες και η μπάντα του σχολείου παρουσίασαν ένα άρτιο επαγγελματικού επιπέδου μουσικό πρόγραμμα. Την επόμενη Τετάρτη οι μαθητές θα δώσουν την τελευταία συναυλία του σχολικού έτους.

Το πρόγραμμα άνοιξε η νεοσύστατη Χορωδία Συλλόγου Φίλων και Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας που έκανε την παρθενική της εμφάνιση. Η χορωδία ερμήνευσε τρία τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του Μάριου Δασκαλάκη, αποφοίτου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Στο πιάνο συνόδευσε ο Άλεξ Ιωσηφίδης.

Ακολούθησε η χορωδία της Α’ γυμνασίου που ερμήνευσε ένα τραγούδι που γράφτηκε για το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με αναπηρίες Ημαθίας ΑΙΓΕΣ – ΒΕΡΓΙΝΑ.

Έπειτα τη σκυτάλη πήρε η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου και η Pop & Jazz Band, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με το μοναδικό ρεπερτόριο που παρουσίασε.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Λιλιόπουλος και ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου. Με την ευκαιρία της συναυλίας ο κος Αλατζόγλου παρέδωσε στον διευθυντή μία αναμνηστική πλακέτα από τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου σε εκδήλωση μουσικών σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε στις 11 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, κι ήταν ο ίδιος εκπρόσωπος του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου απηύθυνε κάλεσμα σε όσους έχουν μουσικά όργανα που δεν τα χρησιμοποιούν να τα προσφέρουν για τις ανάγκες του σχολείου.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξανθή Χόνδρου Χιλλ, καθώς και ο πρώτος διευθυντής του σχολείου Βασίλης Τσαπράζης, ο οποίος μίλησε για το πώς ξεκίνησε το μουσικό σχολείο πριν 15 χρόνια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη νεοσύστατη Χορωδία Συλλόγου Φίλων & Αποφοίτων Μ.Σ.Β., απευθύνοντας κάλεσμα για εγγραφή νέων μελών σε αυτήν.

Το παρόν έδωσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αρχιμ. Καλλίνινος Λημνιώτης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, ο  προϊστάμενος του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Ημαθίας Βασίλης Δαβόρας, εκπαιδευτικοί κι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής μας κ.α.

Να τονίσουμε ότι τη φετινή χρονιά εκτός από τους Βεροιώτες μαθητές που φοιτούν στο Μουσικό Σχολείο είναι και 44 μαθητές από τη Νάουσα. Είναι δυναμική η παρουσία της Νάουσας στο σχολείο, καθώς η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τέσσερα μέλη του ΔΣ είναι από εκεί.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Χορωδία Συλλόγου Φίλων & Αποφοίτων Μ.Σ.Β.

  • Αγιά Μαρίνα - Δημοτικό Νανούρισμα Κύπρου
  • Τα παιδιά κάτω στον κάμπο / Οδός Ονείρων - Μ. Χατζιδάκις- Επεξ. Π. Κοσμίδη
  • Μια Σμυρνιά στο παραθύρι - Παραδοσιακό Μικράς Ασίας Επεξ. Κωνσταντινίδης

Πιάνο: Άλεξ Ιωσηφίδης

Διεύθυνση: Μάριος Δασκαλάκης

Σύνολο Α’ Γυμνασίου

  • Όλοι μαζί -Αγγελική Κάρτσιου

(Σύμπραξη Συνόλου A' Γυμνασίου & Ραδιοφωνικής ομάδας Μ.Σ.Β. για το Αθλ. Σωματείο Ατόμων με αναπηρίες Ν. Ημαθίας «Αίγες -Βεργίνα»)

Υπεύθυνοι Καθηγητές: Αγγελική Κάρτσιου, Σταυρούλα Βαφειάδου, Δημήτρης Κουρτελής

Χορωδία Μουσικού Σχολείου

  • Αερικό - Θανάσης Παπακωνσταντίνου
  • Μικρόκοσμος - Θάνος Μικρούτσικος
  • Is this the world we created - Queen (Cover) - Ελληνικοί Στίχοι: Γιάννης Γεωργουδάκης
  • Mind over matter-Sea Stars
  • Earth song-Michael Jackson (Σύμπραξη με Pop & Jazz Band)

Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Γαρυφαλλιά Κατσιμίγα

Πιάνο: Αγγελική Κάρτσιου

{Στο τραγούδι Mind over matter

Τσέλο: Δημήτρης Αφεντούλης

Ντέφι: Δήμητρα Ταχματζίδου}

Pop & Jazz Band

  • Earth song-Michael Jackson
  • Στη Ντισκοτέκ - Ημισκούμπρια / Ευρυδίκη
  • Le freak-Chic
  • Superstition - Stevie Wonder
  • Blame it on the boogie-Jackson 5

Υπεύθυνοι Καθηγητές: Παναγιώτης Ανδρονίκου, Κλαούντιο Στρούγκα

Συντελεστές:

Χορωδία

1η φωνή

Αντωνιάδου Αναστασία, Αυγενικού Ιωάννα, Βαϊνά Βασιλική, Διαμαντίδου Ευφροσύνη, Ζήση Στεργιανή, Ζιώρη Εύα, Καλμουκίδου Ευδοκία, Λύτρα Κωνσταντίνα, Μελιοπούλου Ειρήνη, Μιχαηλίδου Ουρανία-Γεωργία, Πετρίδου Αθανασία, Ραμοπούλου Ραφαηλία, Τσαλέρα Σταμούλα, Φωτιάδου Αθανασία, Χιλλ Άννα

2η φωνή

Βένου Ελένη-Άννα, Γαλίτη Ίριδα, Ζούκη Δανάη, Καλαντζοπούλου Ευδοξία, Καραγιάννη Μαρκέλλα, Κοντοτάσιου Ευαγγελία, Κοσμίδου Μαρία, Κωσταράκη Γεωργία, Μιχαηλίδου Αριάδνη, Παπαδοπούλου Ανδριάνα, Σαχινίδου Αννα-Μαρία, Σιακαβάρα Καλλιόπη, Τσαρνούχα Δήμητρα, Χατζηνικολάου Ασημένια

3η φωνή

Βαϊνά Ευθυμία, Γάτος Συμεών, Γιαννοπούλου Ελισάβετ, Θεολόγου Κωνσταντίνος, Θεοχαροπούλου Ελένη Μυρτώ, Καλιανιώτη Ευανθία, Καραντίνας Θωμάς, Κατσαβός Κωνσταντίνος, Μούρτη Νικολέτα, Μπαλ Ντενίζ-Έκτορας, Μπαντής Βασίλειος, Πετρίδου Δήμητρα, Ταχματζίδου Δήμητρα

Pop & Jazz band

Αναγνώστης Παναγιώτης — Ηλεκτρικό Μπάσο

Ανθούλα Χρυσούλα — Κρουστά, Φωνητικά

Γιαννουλάκης Γεώργιος - Τρομπέτα

Ιωάννου Γαλήνη - Φωνή

Καλδάρα Νεφέλη - Άλτο Σαξόφωνο

Καλφοπούλου Ελένη Φωτεινή — Τενόρο Σαξόφωνο

Κοπαλίδης Γεώργιος - Τύμπανα

Μέλλιος Ορέστης - Ηλεκτρική Κιθάρα

Μέλλιου Άννα — Πιάνο

Σιακαβάρας Αγγελος Αλτο Σαξόφωνο

Στάθη Βάγια-Άλτο Σαξόφωνο

Σύνολο Α' γυμνασίου

Γιατζιτζόπουλος Ιωάννης - Πιάνο

Μποσμαλή Δήμητρα-Ευτυχία - Φωνή

Μπούκτση Κλεονίκη —Άλτο Σαξόφωνο

Παναγιωτίδου Ζωή - Βιολί

Πετρίδης Ιωάννης - Κρουστά

Ραμοπούλου Ραφαηλία - Φωνή

Στεργιοκούλου Ευανθία – Φλάουτο

Στρατή Αικατερίνη - Κρουστά

Χορωδία A' γυμνασίου

Καραγιουβάννη Κωνσταντίνα, Λότσιος Μάρκος, Μωυσίδου Δήμητρα-Μαρία, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παρίσης Ιωάννης, Πασιόπουλος Αθανάσιος, Παυλίδης Μιχαήλ, Παυλίδου Παναγιώτα Ραφαηλία, Πολυζοπούλου Σταυρίνα, Τσαλέρας Κυριάκος, Τσανασίδης Μάριος, Τσέλιος Στέφανος, Τσιόμπρας Σταύρος, Χαλήλ Ράμπια, Χασιώτης Ακύλας

Συμμετείχε η Χορωδία Συλλόγου Φίλων & Αποφοίτων Μ.Σ.Β.

Πιάνο: Άλεξ Ιωσηφίδης

Διεύθυνση: Μάριος Δασκαλάκης

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69