tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρεμιέρα στο Άλσος με την κωμωδία «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την θεατρική παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» της της Carole Greep, σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, άνοιξε η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Θέατρο Άλσος Μελίνα Μερκούρη στην Βέροια.

Ήδη προχωρημένο καλοκαίρι, στις αρχές του Αυγούστου, κι όμως ήταν η πρώτη θεατρική παράσταση που απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό.

Η κοινωνική σάτιρα «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει», που έκανε μεγάλη επιτυχία τον χειμώνα, προσέφερε άφθονο γέλιο με τις αυθόρμητες ατάκες των εξαίρετων ηθοποιών, τις ανατροπές και τα απρόοπτα.

Οι θεατές παρακολούθησαν μία παράσταση «ύμνο» στην τοξική φιλία, το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας. 

Η υπόθεση είχε ως εξής: Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, δημιούργησαν απρόοπτες καταστάσεις φτάνοντας στη γελοιότητα και ανακάλυψαν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν ήταν και τόσο... φίλοι όπως πίστευαν. Εξαιτίας ενός λανθασμένου χειρισμού του κινητού τηλεφώνου ήρθε στο φως όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι’ αυτούς. Τα στόματα άνοιξαν και αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα όλων, αφήνοντας κατά μέρος τις μάσκες και λέγοντας κατά πρόσωπο όσα τους ενοχλούσαν.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη.

Να σημειώσουμε ότι οι διοργανωτές έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού και όσοι κατέφθασαν στο θέατρο φορούσαν την απαραίτητη μάσκα, τόσο κατά την είσοδο τους τόσο και στην έξοδο.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69