tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΔΗΠΕΘΕ: Ακρόαση ηθοποιών για την παιδική σκηνή

H Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς για τις ανάγκες της παραγωγής, Ένας Ελέφαντας στο Δωμάτιο της Ειρήνης Αναγνωστοπούλου σε σκηνοθεσία Καλλιόπης Σίμου και μουσική σύνθεση Άλκηστης Ραυτοπούλου, που θα ανέβει στην παιδική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. το Νοέμβριο του 2023.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, 21 και 22/08/2023.

Οι υποψήφιοι/ες ηθοποιοί θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα από Σεπτέμβριο του 2023 έως και Φεβρουάριο του 2024 για πρόβες και παραστάσεις στη Βέροια.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  αναγράφοντας ως θέμα: ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-Ακρόαση. Όλοι/ες οι ηθοποιοί θα λάβουν ειδοποίηση, μέσω e-mail, για τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση.  

Θα συνεκτιμηθεί θετικά η εξαιρετική ικανότητα στην κίνηση και το τραγούδι, καθώς και η γνώση μουσικού οργάνου (κιθάρα, φλάουτο, ακορντεόν, φυσαρμόνικα, βιολί), χωρίς το τελευταίο να είναι προαπαιτούμενο για την υποβολή του βιογραφικού.

Όσοι/ες επιλεγούν από τη σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς της συνεργάτες, παρακαλούνται να ετοιμάσουν έναν μονόλογο της επιλογής τους, καθώς και την παρτιτούρα που θα λάβουν λίγες μέρες πριν την ακρόαση.

Για την ακριβή τοποθεσία και ώρα της ακρόασης οι υποψήφιοι/ες θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail.

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69