tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στη Νάουσα

Ο ανεπανάληπτος Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με τις “BEST OF” ιστορίες του στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας!

Θα μας χαρίσει τα καλύτερα κείμενα της καριέρας του, εμπλουτισμένα με προσωπικές ιστορίες απείρου κάλλους σε μία παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη γιατί θα γελάσετε όσο ποτέ στη ζωή σας!!

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στα καλύτερα του επί σκηνής!

Η προπώληση ξεκίνησε - Μην το χάσετε!

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες.
Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ», είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο "ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ"

Σημεία Προπώλησης:
Ηλεκτρονικά μέσω more.com

Φυσικά Σημεία:
Loft Square 2332 021846
Maison Naousa - Coffee & Wine

Τιμή Εισιτηρίου:15€

Διοργάνωση
Kostello's Events |Ειρήνη Κωστελίδου
Πληροφορίες :+30 6972620616

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69