tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Η Ζωή τρία γράμματα»: Μουσικοθεατρικό δρώμενο του «Έρασμου»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και ο Δήμος Βέροιας παρουσιάζουν το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 20.00, στο Χώρο Τεχνών, το Μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Η Ζωή τρία γράμματα», μια λυρική αντίληψη του κύκλου της ζωής, με τις εναλλασσόμενες στιγμές και συγκυρίες, τις λεπτές και εύθραυστες ισορροπίες, ανάμεσα στις μεγάλες αντιθέσεις συναισθημάτων και βιωμάτων, ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ, όπου… «το δακρυόεν γελάν» χαράζει!

«Η ζωή του ανθρώπου είναι καμωμένη από καιρούς.
Καιρός να σπείρεις, καιρός να θερίσεις.
Καιρός της θλίψης, καιρός της χαράς.
Καιρός της αγάπης, καιρός της μοναξιάς.

Αν το σκεφτείς έτσι, θα μπορέσεις και στη χαμηλότερη στιγμή να στηριχτείς, γιατί κι αυτή θα ανήκει σ’ έναν από τους καιρούς της ζωής σου…» (Γ. Σεφέρης).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Την Επιμέλεια Παράστασης, των Κειμένων και τη Σκηνοθεσία ανέλαβε η επί σειρά ετών εθελόντρια του «Έρασμου» και συνταξιούχος εκπαιδευτικός Κατερίνα Πασιοπούλου, ενώ τη Διδασκαλία, την ενορχήστρωση, τη Διεύθυνση Ορχήστρας και των Χορωδιών ανέλαβε η, επίσης επί σειρά ετών εθελόντρια του Συλλόγου και μουσικός, Κατερίνα Σωτηρίου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα Χορωδιακά Σύνολα Μελίκης και Πλατέος, η Παιδική, η Καλλιτεχνική Ομάδα Νέων Μελίκης – Νεοκάστρου, η Χορευτική Ομάδα L.M.S Dance Academy, το Μουσικό Σχήμα Balkan Melody και διακεκριμένοι Ημαθιώτες μουσικοί.

Στη δραματοποίηση των κειμένων και των τραγουδιών της παράστασης πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν οι: Σπύρος Καραγιάννης, Δημήτρης Ερατεινός, Αφροδίτη Καλαϊτζή, Ελευθερία Παπαγεωργίου, Στέργιος Μπαρτζώκας, Κυριακή Καζελίδου, Δέσποινα Γιάγκογλου, Κατερίνα Πασιόπουλου, Δήμητρα Χατζηθεοδώρου, Αναστασία Γανοπούλου κ.α.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€

Προπώληση εισιτηρίων στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, 3ος Όροφος (23310 74073)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69