Το βιβλίο «Μέχρι την τελευταία του ανάσα» θα παρουσιαστεί στην Βέροια

vivlio-damtsios-teleftea anasa

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 19.00, το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο και οι εκδόσεις Momentum σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Δάμτσιου «Μέχρι την τελευταία του ανάσα». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τουριστικού Περιπτέρου «Ελιά» στη Βέροια.

Ο Γιώργος Δάμτσιος, στην πρώτη του λογοτεχνική εμφάνιση, χτίζει με την πένα του ένα ατμοσφαιρικό, μεταφυσικό θρίλερ. Ταυτόχρονα, το βιβλίο αποτελεί ένα δυνατό ψυχογράφημα χαρακτήρων που συγκρούονται μεταξύ τους αναζητώντας απαντήσεις για τη ζωή, την αγάπη, και την ελευθερία ή όχι της ανθρώπινης βούλησης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ζήσης Χ. Πατσίκας δημοσιογράφος και ο Αλέκος Χατζηκώστας, δημοσιογράφος – συγγραφέας και εκδότης της εφημερίδας «Η Άλλη Άποψη» της Ημαθίας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Νίκος Κουρουζίδης, φιλόλογος, ηθοποιός στη θεατρική ομάδα «Έκφραση» του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς ενώ είναι λάτρης της Heavy Metal, του gaming και του αθλητισμού. Διαμένει στη Νάουσα, μαζί με τη σύζυγό του Αναστασία και την κόρη τους.